Inzerce volných pracovních míst
Změněno: 01.05.2024 v 05:00 ID: 19005924


Glazura s.r.o. založena v roce 1925 se sídlem v Roudnici nad Labem je součástí nadnárodní skupiny Torrecid Group, která se zabývá poskytováním produktů, služeb, komplexních řešení a budoucích trendů v keramickém, sklářském a hutním průmyslu. Tato skupina má pobočky v 29 zemích po celém světě se zákazníky ve více než 130 zemích světa.

Koho hledáme?
Rozšiřujeme náš tým techniků, kteří zajišťují chod poloprovozu, tedy laboratoře pro zákazníky, pro inovace a vývoj. Neznáte svět keramiky? Nevadí, vše Vás naučíme, máme pro Vás připravený tréninkový plán, který Vás provede prvními měsíci po nástupu. Postačí Váš aktivní zájem a ochota občasně vycestovat na služební cestu.

Co Vás čeká?
Obsluha technologických zařízení na poloprovozu (lis, sušárna, pec, glazovací linka, mlýny).
Příprava vzorků našich materiálů pro poloprovozní zkoušky.
Provádění interních testů a testů pro zákazníky.
Požadujeme:
-SŠ vzdělání - Angličtinu na komunikativní úrovni. - ŘP, sk. B. - Chuť učit se nové věci. - Běžnou znalost MS Office.
Nabízíme:
-Práci v zázemí úspěšné mezinárodní skupiny udávající trendy keramického a sklářského průmyslu. - Náš tréninkový plán Vás provede prvními měsíci po nástupu. U nás se nezaseknete na jednom místě, možnost kariérního růstu je pro nás samozřejmostí. - Nové nápady se u nás nezametají pod koberec, naopak jsou vřele vítány. - Možnost růstu a seberozvoje díky odbornému vzdělávání a jazykovým kurzům. - Mezi naše benefity patří například 5 týdnů dovolené, příspěvek na volnočasové aktivity (9 000 Kč), příspěvek na penzijní připojištění / životní pojištění, dotované stravování, příspěvek na dopravu, akce pro zaměstnance.
Nástup je možný ihned. Tato pozice je vhodná i pro absolventy bez pracovních zkušeností!
Zaujala Vás naše nabídka? Neváhejte a zašlete nám svůj životopis a řekneme si více!
Nabízíme.:Příspěvek na dopravu, dovolená 5 týdnů, příspěvek na dovolenou, příspěvek na penzijní/životní připojištění, příspěvek na stravování, firemní rekreační zařízení, vzdělávací kurzy a školení, podnikové stravování, příspěvek na sport/kulturu/volný čas, zahraniční pracovní cesty, firemní akce.
Způsob kontaktování zaměstnavatele: e-mailem , telefonicky, osobně. pracovní poměr od: 06.05.2024, mzda: 30000

Obor činnosti: Řemesla, průmysl, výroba nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Střední odborné

Další podobné inzeráty: