Inzerce volných pracovních míst
Změněno: 21.04.2024 v 05:00 ID: 18993042

Pracovní náplň a odpovědnosti: součástí útvaru Nová energetika je provoz a správa zdrojů. Z pohledu vypsané pracovní pozice se jedná o dispečerský dohled a provoz vlastních, popř. externích decentrálních energetických zařízení zapojených do COD (Kogenerační jednotky, elektrokotle, FVE, baterie apod.).
Konkrétní činnosti COD pracoviště jsou následující:
Provoz zdrojů dle stanovené provozně obchodní strategie a provozní instrukce a spolupodílení se na její optimalizaci.
Obchodování na krátkodobých trzích s elektřinou a obchodování služeb flexibility v rámci podpůrných služeb pro ČEPS a regulační elektřiny pro subjekt zúčtování.
Dododržování postupů a činností zvláště související s podpůrnými službami (skladba jednotlivých zařízení, dodržování termínů ČEPS, příprava provozu, hlášení neplnění služby apod.).
Aktivní řešení poruchových stavů a událostí na jednotlivých zařízeních (součinnost s místní obsluhou a smluvními servisními partnery).
Aktivní monitoring a objednávka servisních úkonů na jednotlivých zařízeních.
Správa provozního deníku COD.
Příprava měsíčních výkazů pro UCED decentrální zdroje.
Co očekáváme: zodpovědný a spolehlivý přístup, proaktivní řešení neočekávaných událostí, schopnost se rychle rozhodovat, analytické myšlení.
Kvalifikace: dosažené minimálně SŠ vzdělání, orientace na velkoobchodním trhu s elektřinou (podložená nejlépe několikaletou praxí), zkušenosti na podobné pracovní pozici výhodou.
Co nabízíme: ZM- 32 000,- -junior, 40 000- seniorní pozice s praxí, čtvrtletní odměny a roční bonus, 25 dní dovolené, stravenkový paušál.
V případě zájmu kontaktujte paní Dvořákovou na e-mailu: Michaela.dvorakova@uced.cz. pracovní poměr od: 19.04.2024, mzda: 32000 - 40000

Obor činnosti: Řemesla, průmysl, výroba nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Střední

Další podobné inzeráty: