Změněno: 08.05.2024 v 05:00 ID: 19015778

*KO: Salingerová Eva, tel.: 739 063 322, e-mail: personalista@fontana-po.cz nebo osobně na: Celní 409/3, Hlučín PO - PÁ od 6:00 do 14:30 h.

Pracovní doba: jednosměnný provoz s nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobou (po-ne), pouze denní směny od 7:00 hodin do 19:00 hodin ("dlouhý a krátký týden")

Platové zařazení:
- 9. platová třída (stupeň dle praxe - od 26.290,- do 38.640,- Kč)
- zvláštní příplatek ve výši 2.450,- Kč
- osobní příplatek po uplynutí zkušební doby

Pracovní poměr: plný úvazek na dobu určitou jednoho roku s možností prodloužení na dobu neurčitou, zkušební doba 3 měsíců, nástup dle dohody nebo nejpozději 1. 8. 2024

Charakteristika vykonávané práce: činnost spojená s vykonáváním práce praktické sestry v soc. službách, tzn. vykonává ošetřovatelskou péči o klienty.
Pracovní náplň:
- poskytování základní ošetřovatelské péče v rámci ošetřovatelského plánu
- poskytování specializované ošetřovatelské péče v rámci ošetřovatelského plánu pod odborným dohleden
- provádění dílčích výkonů, které jsou součástí vysoce specializované ošetřovatelské péče pod přímým vedením, například péče o základní potřeby pacientů ohrožených selháním základních životních funkcí
- vykazování výkonů na zdravotní pojišťovny
- poskytování ošetřovatelské péče, včetně vedení zdravotnické dokumentace
- spolupráce s pracovníky v sociálních službách, sociálními pracovníky a vedoucí služby

Kvalifikační požadavky:
- střední zdravotnická škola s maturitou, obor praktická sestra

Požadujeme:
- občanská a trestní bezúhonnost
- úctu a respekt k lidem s postižením
- týmovou spolupráci
- loajalitu vůči zaměstnavateli
- ochotu vzdělávat se

Přihláška musí obsahovat: přesné označení výběrového řízení, jméno a příjmení uchazeče, datum a místo narození, místo trvalého pobytu, kontaktní adresu pokud není shodná, telefonické a e-mailové spojení, datum a podpis.
K přihlášce uchazeč/ka připojí: profesní životopis včetně údajů o odborných znalostech, dovednostech, kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání (lze nahradit čestným prohlášením a doložit až dodatečně), výpis z rejstříku trestu ne starší než 3 měsíce (lze nahradit čestným prohlášením a doložit až dodatečně), podepsané prohlášení uchazeče v následujícím znění: " V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 obecného nařízení o ochraně osobních údajů, dávám tímto souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem výběrového řízení. Tento souhlas poskytuji na dobu určitou, nejdéle však na dobu 6 měsíců od ukončení výběrového řízení.." Jméno, příjmení, datum narození a vlastnoruční podpis.
Způsob a místo podání přihlášky:
- poštou, e-mailem (personalista@fontana-po.cz) nebo osobně na adrese Fontána, p.o., Celní 409/3, 748 01 Hlučín (kancelář mzdové účetní-personalistky). na obálku uveďte "Neotevírat, výběrové řízení - všeobecná sestra"
Lhůta pro podání přihlášek: 21. května 2024 do 12.00 hod. Přihlášky doručené po stanovené lhůtě nebudou zařazeny do výběrového řízení.
Harmonogram výběru uchazeče:
1. kolo - hodnocení písemných nabídek hodnotící komisí
2. kolo - osobní pohovory s vybranými uchazeči dne 23. května 2024 (případně dle domluvy i v jiný den)

O postupu do 2. kola výběrového řízení budou informováni pouze vybraní uchazeči, a to telefonickou nebo elektronickou formou. Pokud nebude v přihlášce vyžádáno vrácení osobních materiálů, budou ihned po skončení výběrového řízení skartovány.
Bližší informace: Lenka Smolková, tel.: 739 480 734, e-mail: lenka.smolkova@fontana-po.cz
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu bez udání důvodu.
Zaměstnanecké výhody: zvýhodněné stravování v jídelně org, přísp. na stravování při výkonu zaměstnání, přísp. FKSP na kulturní a sportovní vyžití, vzdělávání dle potřeb org a zaměstnance, využívání zvýhodněných služeb mobilního operátora (hlasové služby, datové tarify) pro sebe a rodinné příslušníky, čerpání dovolené v délce 240 hodin, sick day.

pracovní poměr od: 01.06.2024, mzda: 26290 - 38640

Obor činnosti: Farmacie a zdravotnictví nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Střední odborné

Další podobné inzeráty: