Inzerce volných pracovních míst
Změněno: 20.04.2024 v 05:00 ID: 18990710

Kvalifikační předpoklady:
Adekvátní vzdělání nejlépe stavebního směru; zkušenosti s realizací staveb, či projektové přípravy je výhodou; dobrá orientace v prostředí výkonu státní správy nebo samosprávy výhodou; výborné komunikační a vyjednávací schopnosti, aktivní přístup k řešení problémů; flexibilita, loajalita, samostatnost a zodpovědnost; uživatelská znalost práce s PC (Word, Excel, internet).

Popis vykonávané práce:
Zajištění realizace staveb zařazených do rozpočtu města, zajištění zpracování projekční přípravy u plánovaných investičních akcí města, zpracování podnětů a záměrů na investiční akce města, kontrola čerpání finančních prostředků jednotlivých staveb, inženýrská činnost investora, zajištění stavebního dozoru, kontrola plnění smluv, odsouhlasování faktur za provedené práce, předkládání materiálů pro jednání rady a zastupitelstva, příprava podkladů pro vyúčtování dotací a spolupráce při tvorbě podkladů pro zadávání veřejných zakázek.

Nabízíme:
Perspektivní zaměstnání; odpovídající platové podmínky a zaměstnanecké výhody dané kolektivní smlouvou (příspěvek zaměstnavatele na stravování; šest dní sociálně zdravotního volna; příspěvek na penzijní pojištění); pružnou pracovní dobu; 200 hodin dovolené; možnost získání obecního bytu.

Úplné znění inzerátu vč. dalších pokynů na www.mestojablonec.cz, Magistrát, Volná místa. pracovní poměr od: 01.06.2024, mzda: 23390 - 34370

Obor činnosti: Stavebnictví nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání:

Další podobné inzeráty: