Změněno: 26.04.2024 v 05:00 ID: 18998254

KONTAKT : Filip Lukačovič, e-mail: filip.lukacovic@bdolegal.cz


Pokud máte vášeň pro vedení, řízení vztahů s klienty a ovládáte angličtinu a alespoň dva další světové jazyky, zveme vás, abyste se přihlásili a stali se nedílnou součástí našeho týmu, který se snaží poskytovat našim klientům výjimečné služby.


Klíčové odpovědnosti:

Řízení vztahů s klienty: Pěstovat a udržovat pevné vztahy s klíčovými klienty, rozumět jejich jedinečným potřebám, preferencím a cílům.
Růst počtu klientů: Zajišťovat růst počtu klientů: Identifikovat příležitosti pro rozšíření účtu, upselling našich služeb a v konečném důsledku růst příjmů.
Zastupování klientů: Zajišťování klientských služeb: Působit jako hlavní kontaktní osoba pro klíčové klienty, poskytovat jim výjimečné služby, řešit jejich problémy a zajišťovat jejich celkovou spokojenost.
Znalost jazyků: Využívejte své jazykové znalosti k efektivní komunikaci se zahraničními klienty a zlepšujte jejich zkušenosti se společností.
Vyjednávání o smlouvách: Vyjednávejte a obnovujte smlouvy s klíčovými zákazníky a dbejte na to, aby byly podmínky oboustranně výhodné a v souladu s cíli společnosti.
Analýza dat: Analyzujte výkonnost oblastí a tržní trendy a na základě dat vypracovávejte doporučení pro optimalizaci vztahů s klienty.
Spolupráce: Spolupráce s interními týmy, včetně správy nemovitostí, marketingu a provozu, s cílem zajistit bezproblémové poskytování služeb klientům.
Vykazování: Zpracovávejte pravidelné zprávy o výkonnosti týmu, aktivitách klíčových zákazníků, výkonnosti a příležitostech k růstu pro kontrolu vedení.
pracovní poměr od: 01.06.2024, mzda: 50000 - 80000

Obor činnosti: Obchod a prodej nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání:

Další podobné inzeráty: