Cena:
900 Kč
Změněno: 19.02.2024 v 08:23 ID: 18904019

Trvala Licence. Jazyk: Anglicky
ParticleShop vytvoří jakýkoliv kompozitní pop
Vytvářejte ohromující vylepšení obrázků pomocí ParticleShop, výkonného pluginu Adobe® Photoshop® pro štětec poháněného aplikací Painter. Vyzkoušejte NOVÉ expresivní kartáče Dynamic Speckle a živé kartáče na částice, které se snadno používají s tabletem citlivým na tlak, dotykovou obrazovkou nebo myší. Využijte svou kreativitu a představivost k uměleckému vylepšení fotografií, návrhů a ilustrací pomocí geniálních tahů.
Transformační technologie štětce poháněná malířem®
S novým zařazením světově proslulých dynamických barvy Painter můžete dosáhnout silných výrazných tahů, svůdných šmouh a pointilistických vzhledů, které mohou expresivně distribuovat barvu. Tyto nové štětce reprezentují Natural-Media® v hravém vykreslení. Kromě toho revoluční částicové štětce sledují každý váš pohyb a umožňují vám aplikovat plynulé, živé tahy, které pruží, plynou, gravitují a září zachycující skutečný jev ve špičce štětce.
Technické specifikace
Kompatibilní s PC
windows
Windows 10, Windows 8.1 nebo Windows 7 (64bitová verze, nejnovější aktualizace Service Pack)

procesor
Intel Pentium 4, AMD Athlon 64 nebo AMD Opteron (Doporučuje se Intel Core 2 Duo nebo vyšší)
Hostitelské aplikace
Adobe Photoshop CS5, CS6 nebo CC 2014+ Adobe Photoshop Lightroom® CS5, CS6 nebo CC 2014+ Adobe Photoshop Elements 13 a 14 CorelDRAW Graphics Suite X6+ CorelDRAW®® Technical Suite X7+ Corel PaintShop® Pro X6+,Corel AfterShot 3 a Corel®® AfterShot Pro 3**

Typ inzerce: ostatní bazar

Kontakt

Další podobné inzeráty: