Cena:
800 Kč
Změněno: 18.02.2024 v 22:31 ID: 18903739

Trvalá licence
Affinity Designer (V1) je oceňovaný software pro vektorovou grafiku, který nastavuje nový průmyslový standard ve světě designu. Tato super plynulá aplikace nabitá funkcemi, která je k dispozici pro Windows, macOS a iPad, je volbou tisíců profesionálních ilustrátorů, webových designérů, herních vývojářů a dalších kreativců, kteří chtějí vytvářet vysoce kvalitní koncepční umění, tiskové projekty, loga, ikony, Návrhy uživatelského rozhraní, makety a další.

Živé, citlivé a rychlé, dokonce i na těch nejsložitějších dokumentech. Zvládejte tisíce objektů bez zpoždění, organizujte je pomocí skupin vrstev a barevných značek, provádějte přesné výběry pomocí živého zobrazení obrysů a přibližujte jeden milion(!) procent a více.

Plně vybavené vektorové a rastrové pracovní prostory. Přidejte do svých ilustrací texturu rastrového štětce, upravte jednotlivé pixely na ikonách, zamaskujte a přidejte zrnitost do svých ostrých vektorů, uzavřete a ořízněte vrstvy pixelů… je to skutečná tvůrčí svoboda na dosah ruky.

Stovky nástrojů a funkcí, které šetří čas. Porovnejte atributy pro snadné úpravy, bez námahy nastavte mřížky, vodítka a roviny, spojte symboly a omezení, přizpůsobte si klávesové zkratky, uložte si svá oblíbená nastavení pracovního prostoru a další!

Pokaždé dosáhněte dokonalého designu pixelů. Použijte režim náhledu v pixelech k zobrazení vektorů ve standardním i sítnicovém rozlišení pro zcela živý pohled na to, jak se bude exportovat každý prvek vašeho návrhu.

Uspořádejte všechny své obrazovky, stránky, nabídky a další položky na neomezeném počtu kreslicích pláten. Ideální pro vytváření šablon sociálních médií, maket webových stránek, statických snímků a dalšího digitálního obsahu.

Sofistikované možnosti typografie vám umožňují proudit text po jakékoli cestě, vytvářet vlastní typografii a přidávat vše od ligatur a uměleckého textu až po styly znaků a odstavců.

Profesionální výstup pro digitální tisk, tisk nebo spolupráci. Proměňte svou práci v cokoli chcete: zboží, marketingové materiály, digitální nebo tištěné publikace…

Extrémně univerzální, skvěle kompatibilní. Kombinujte barevné prostory a pracujte se všemi ostatními hlavními typy souborů, včetně JPEG, PDF, SVG, PSD, PNG, TIFF, GIF a DWG/DXF.

Typ inzerce: ostatní bazar

Kontakt

Další podobné inzeráty: