Změněno: 08.05.2024 v 14:08 ID: 19016223

Nabízím k prodeji vlastní firmu. Předmět podnikání: výroba oblečků pro psy. Výrobu jsem osobně vytvořila a již 14 let úspěšně sama provozuji. Tvořivý člověk, který má rád pejsky bude velice spokojený s tímto velmi lukrativním zaměstnáním. K práci vám postačí místnost u vás doma. Není třeba zařizovat provozovnu a platit nájem. Takto funguji po celé roky.
Prodávám vše, 4 šicí stroje, materiál, nitě, lis Koh-i-noor a spoustu dalších potřebných galanterních drobností. Dále dostanete všechny mé osvědčené velikostní střihy, Facebookovou stránku plnou spokojených zákazníků a také e-mailovou adresu. Střihy jsou vytvořeny ve všech velikostech, na různé typy oblečení. Facebook provozuji od roku 2010, a zrovna tento Facebook mi přináší většinu mých zákazníků, pouze na základě zveřejněné fotky, nikdy jsem neplatila reklamu. Webové stránky jsem kdysi provozovala, ale z důvodu obrovského množství objednávek jsem stránky zrušila a fungovala jsem jen přes Facebook a vystavené inzeráty na inzertních serverech. V případě, že si webové stránky zařídíte, budete potřebovat minimálně 1 zaměstnance.
A to nejdůležitější - Know-how - naučím vás jak ušít obleček na míru, vašim zákazníkem tak bude každý pes všech velikostí. Nikdy nebudete omezeni jen nákupem a prodejem laciných oblečků. Jedná se o zakázkové šití, každý obleček je originál.
K dispozici vám budu po dobu 2 měsíců od koupi. Nyní je nejvhodnější doba pro koupi, snadno se tak připravíte na nadcházející sezónu. Návratnost této investice je velice rychlá. Nyní je firma ve stavu "ready", vše potřebné mám skladem a začít s prací můžete ihned po koupi.
Důvod prodeje: nedostatek času k podnikání.

Kontakt

  • Ostrava - Moravská Ostrava (702 00)

Další podobné inzeráty: