Inzerce tabletů a iPadů
Cena:
4 500 Kč
Změněno: 08.04.2024 v 10:56 ID: 18962638

Prodám Tablet Samsung Galaxy Tab A LTE 9.7“ SM-T555 málo používaný cena i s dopravou 4500 Kč i s dopravou(Zasilkovna)osobní převzetí v Jindřichově Hradci = cena 4400 Kč(Dárek zdarma microSDXC 128 GB UHS-I U1=class 10). Jsem prostředník máte spojení na mě i na prodávajícího Děkuji vám zboží je ve 100% viděl jsem ho osobně viz foto.
Popis produktu
Tablet Samsung Galaxy Tab A LTE 9.7“ SM-T555
Dalším modelem v řadě populárních tabletů Samsung Galaxy Tab je šikovný tablet Galaxy Tab A LTE 9.7“ SM-T555. Je navržen s ohledem na maximální pohodlí při práci na internetu a čtení obsahu. Nabídne vám velmi pěkný výkon 4jádrového procesoru, řadu praktických funkcí pro každodenní práci a také dětský režim, který pomůže zabavit děti. Oceníte také jak je štíhlý s jeho 7.5 mm tenkým tělem.
Praktický displej pro pohodlné čtení
Užívejte si pohodlí skvělého 9.7" TFT displeje s poměrem stran 4:3 a standardním rozlišením 1024 x 768 obrazových bodů, na kterém je procházení webu a čtení časopisů, knih a novin opravdovým zážitkem. Takto velký LCD displej navíc umožňuje mít otevřeno více oken najednou.
Bleskurychlé připojení LTE
Získejte rychlý datový přenos prostřednictvím sítě LTE, která vám umožní okamžitě streamovat hudbu a videa. Nejen doma, ale i na cestách tak máte možnost zažívat zábavu na plný plyn.
Dostatečný výkon pro skutečný multitasking
Tablet disponuje vysokým výkonem a díky tomu je možné využívat takzvaného multitaskingu - používat současně více než jednu aplikaci. Můžete se tak například při sledování nového filmu podívat na profily herců, nebo při čtení emailů si otevřít poznámkový blok a začít si zapisovat potřebné údaje.
Dětský režim
Nevíte jak zabavit děti? Tablet Galaxy Tab A vám pomůže. Obsahuje mnoho dětských aplikací, které byly navrženy pro vzdělávání i zábavu. Dětské používání tabletu lze regulovat pomocí přizpůsobitelné omezovací funkce.
Dvojice kamer
Tablet je vybaven dvojicí kamer, kde v přední části je umístěná výkonná 2MP kamera, která umožňuje komunikovat prostřednictvím internetu ve vysokém rozlišení. Díky tomu budete daleko lépe snímáni a zlepšíte si tím vaši internetovou komunikaci s přáteli nebo rodinou. Zadní strana tabletu je vybavena extra výkonnou kamerou s rozlišením 5MP, díky které budete moci pořizovat velmi kvalitní fotografie a natáčet videa ve vysokém rozlišení plné drobných detailů
Klíčové vlastnosti
Tablet Samsung Galaxy Tab A LTE 9.7“ SM-T555 nabídne 4jádrový procesor s taktem 1.2 GHz. Pro svou práci má dále tablet k dispozici 2 GB operační paměti. Výborný dotykový LCD displej s úhlopříčkou 9.7" nabídne rozlišením 1024 x 768 bodů. Pro aplikace a data má uživatel má k dispozici slušných 16 GB vnitřní paměti rozšířitelných microSD slotem až o 128 GB. Díky vestavěnému GPS/ Glonass/ BeiDou modulu, který je možné využít k navigaci, již nikdy špatně neodbočíte na svých cestách. Nechybí bezdrátové připojení WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.1 a podpora mobilního připojení, včetně rychlého LTE. Samozřejmostí je také 3.5mm jack pro sluchátka a dvě kamery (5 MP zadní a 2 MP přední). K napájení slouží Li-Pol akumulátor s vysokou kapacitou 6000mAh. Nainstalován je operační systém Android 5 Lollipop.KONTAKT,2 OSOBA-Imrich M- +420 702 113 158---Jindřichův Hradec´

    XXX

Kontakt

Další podobné inzeráty: