Cena:
3 000 Kč
Změněno: 25.04.2024 v 07:15 ID: 18951223

Set obsahuje: podvozek kočárku DORJAN Comfort + hlubokou korbu + sportovní nástavbu + autosedačku Basic + prostorný nákupní košík + nánožník na sportovní kočárek + tašku na rukojeť v barvě kočárku + univerzální pláštěnku a moskytiéru na hlubokou korbu i sportovní kočárek a pláštěnku a moskytiéru na autosedačku, zimní fusak v barvě kočárku, rukávník.
Kočárek má odlehčenou hliníkovou konstrukci, velká nafukovací kola a přední otočná kola s inovativním systémem aretace. Na konstrukci kočárku lze nasadit jak hlubokou korbu, tak sportovní sedačku po i proti směru jízdy a autosedačku. Kočárek rovněž obsahuje prodloužení lůžka, které upraví sportovní nástavbu do tvaru vaničky. Má výškově nastavitelnou koženou rukojeť.
Prostorná hluboká korba má možnost nastavení sklonu ležení, v hl. korbě větrací síťka v zadní části boudičky Sportovní nástavba má zádovou opěrku nastavitelnou do 4 poloh (včetně vodorovné polohy), polohovatelná podpěrka nohou, 5-ti bodové bezpečnostní pásy, odnímatelné přední madlo, zadní část boudy je možné pomocí zipu odepnout pro odvětrání Autosedačka pro skupinu 0-13 homologována dle normy ECE R44/04, polohovatelná rukojeť, polstrování hlavičky a pásů, nánožník, snímatelný pratelný potah, 3-bodové pásy s centrálním nastavením. Kočárek je po jednom dítěti ve velmi dobrém stavu.

Typ inzerce: hluboké kočárky

Kontakt

Další podobné inzeráty: