Změněno: 29.04.2024 v 21:56 ID: 18642496

Ahoj,

jsem krásná a vždy upravená mifka v sexy prádélku s úžasnou prdelkou a většíma bradavkami, prsa menší trojky a ráda pozvu do svého soukromí muže všeho věku, ( setkání na diskrétním mileneckém azylu v čistém prostředí v Ostravě Zábřehu, parkováni ve dvoře rodinné vilky, do auta nikdy nechodím ) .

Chceš si odpočinout a zapomenout na denní starosti ? Ráda ti s tím pomohu, sex mě baví, nic nehraji, mám reálné a vlhké orgasmy. Diskrétnost a zdraví samozřejmostí ( vše dělám pouze s ochranou ) a to samé požaduji. Otevřu a uvítám tě v erotickém prádélku, těším se na společné mazlení, mohu ti lízat koule, apod. - vše tak ať se nám to oběma líbí a užijeme si naši schůzku. Hračky a závaží na mé bradavky budu mít přichystány také kdyby jsi si chtěl s se mnou pohrát, popř ti mohu ukázat jak si to dělám sama.. Mám ráda klasický sex ve všech polohách, můžeme se domluvit že ti ukáži můj squirt, atd. .

Nedělám anál, S/M, apod. praktiky. Stříkání je možné kamkoliv na mé nahé tělo, kromě obličeje a počet orgasmů není nijak omezen.

Vše probíhá s ochranou, lízání nenabízím. 100% zdravotní stav a čistota podmínka.

Pokud jsem tě zaujala zavolej, popř. písni SMS, či na WhatsApp .

Diskrétnost zaručuji i požaduji...

Budu se těšit, že se mi ozveš, děkuji

Pohlaví: Žena

Kontakt

Další podobné inzeráty: