Na předchozí inzerát
Změněno: 04.05.2024 v 10:18 ID: 18846193

Ahoj. Hledám tady zajímavou slečnu z Ostravy nebo okolí (pouze jednu), štíhlou, 100% zdravou, diskrétní s věkem v rozmezí 18 - 35 let, která by měla zájem se pravidelně potkávat, užít si trochu zábavy, zažít něco zajímavého... a ještě si přivydělat nemalé peníze.
Chtěl bych se scházet alespoň jednou týdně, pokud by byla možnost tak i častěji ale to nebudu předbíhat. Schůzky by měly být o tom, že to bude bavit oba. Na rozdíl od většiny zdejších lidí své slovo držím, na schůzky chodím, zkrátka nejsem jenom loudil fotek, mám zájem o seriózní seznámení.
Co se týče finanční odměny tak si sama napiš kolik by sis představovala já se přizpůsobím.
Naše schůzky by byly vždy na cca 2 hodiny, samozřejmostí je že tě vyzvednu a odvezu na zpět, teda pokud budeš chtít.
Teď něco málo o mě, jsem příjemný společník, myslím že dobře vypadající, sympaták, nekouřím ,nefetuji, 100% zdravý, je se mnou zábava, jsem štědrý :-), ale mám i pár kilo navíc. Mám už za sebou pár podobných vztahu, a vždy to bylo ku prospěchu a spokojenosti obou stran. Ještě bych dodal že jsem ženatý takže kvůli špatným zkušenostem neposílám svoji fotku, dávám přednost osobní schůzce, kde se ukáže jestli dotyčná osoba je ta za kterou se vydává a jestli budou sympatie.

Pokud jsem tě zaujal neboj se napsat nebudeš litovat, těším se na zprávu od tebe ahoj.

Typ seznámení: On hledá ji Věk: 33

Kontakt

  • Ostrava - Muglinov (710 00)

Další podobné inzeráty: