Cena:
45 000 Kč
Změněno: 18.04.2024 v 00:21 ID: 18987055

Control 24 Digidesign: 45, trochu blbne levý led display

Z důvodu rekonstrukce našeho studia prodáváme Avid C24. Jeden používáme ve zvukové hale, druhý máme v místnosti, kde nyní stavíme halu pro jiné účely (colorgrading). Použitý, ve velmi dobrém stavu, občas bliká levý display (viz. druhé foto).

Digidesign Avid C24 je ovládací konzole pro digitální audio pracovní stanici, která je navržena tak, aby bezproblémově spolupracovala se softwarem Pro Tools.

Nabízí širokou škálu vlastností a funkcí, které uživatelům umožňují snadno ovládat a manipulovat s jejich zvukovými nahrávkami a mixy. C24 obsahuje 24 motorizovaných faderů, komplexní sadu ovládacích prvků pro transport a řadu dalších tlačítek a knoflíků, které poskytují rychlý přístup k často používaným funkcím.

Je také vybaven vestavěným talkback mikrofonem a sluchátkovým výstupem, stejně jako řadou možností připojení, včetně USB, Ethernetu a MIDI. Celkově je Digidesign Avid C24 výkonný a všestranný nástroj pro audio profesionály, kteří chtějí zefektivnit svůj pracovní postup a dosáhnout vysoce kvalitních výsledků.

Typ inzerce: ostatní bazar

Kontakt

  • Ostrava (702 00)

Další podobné inzeráty: