Změny v našem ceníku: Účinnější aktualizace a úpravy balíčků inzerce v sekcích Auto-Moto a Práce

Od 15. 6. 2017 dochází na našem serveru ke změnám v cenách a nastavení některých služeb a inzertních balíčků. Pro prodejce využívající inzerci v naší sekci Auto-moto jsme připravili odlehčenou variantu inzertních balíčků a k úpravám došlo i u balíčků inzerce v sekci Práce.

Aktualizace inzerce

V posledních měsících nás několik klientů upozornilo na mírný pokles účinnosti inzerce na AVÍZU.cz. Protože ale naše návštěvnost oproti předchozímu období neklesla, podívali jsme se na to podrobněji.

V průběhu průzkumu stavu inzerce jsme skutečně v některých rubrikách narazili na nesrovnalosti. Především se jednalo o:

  • sníženou účinnost běžné inzerce v rubrikách, kde dochází k vysokému počtu aktualizací,
  • sníženou účinnost některých aktualizovaných inzerátů,
  • horší přehlednost pro uživatele (vidí v rubrikách stále stejné inzeráty).

Při bližším pohledu jsme zjistili, že příčinou výše zmíněných problémů je nadměrné využívání aktualizací v některých rubrikách. Po pečlivém zvážení měníme k 15. 6. 2017 cenu aktualizací z 1 Kč na 3 Kč.

Naším cílem je snížení denního počtu aktualizací na takovou míru, která by zaručovala zvýšení celkové účinnosti inzerce na AVÍZU.cz. Zároveň tím vytvoříme prostor pro využití aktualizací jako nástroje ke zviditelnění vybraných inzerátů, nikoliv jako nástroje nezbytného k účinné inzerci na našem serveru.

Balíčky inzerce

Pro prodejce, kteří nabízejí své zboží a služby pouze ve vybraných rubrikách sekce Auto-Moto (náhradní díly, auto příslušenství, auto-moto tuning, auto hifi, motocykly, moto příslušenství, moto náhradní díly, moto ostatní, pneumatiky, kola a služby pro motoristy) jsme připravili úplně nové, levnější balíčky. Nový ceník si můžete prohlédnout zde.

K úpravám dochází i u nabídky zvýhodněných balíčků v sekci Práce. Mění se jak počty inzerátů v jednotlivých balíčcích, tak i jejich ceny. Nový ceník si můžete prohlédnout zde.


Komentáře 4

  • Adam

    říká:

    @Lenka: Soukromá inzerce je u nás stále zdarma. Změny v ceníku se týkaly pouze aktualizace a některých balíčků inzerce pro firemní inzerenty.

  • Lenka

    říká:

    Po dlohé době jsem chtěla inzerovat na Avízu ,ale vždy to bylo zdarma tak radši jdu na bazoš a seznam bazar omlouvám se

  • Robert Wojnar

    říká:

    Noó vážení myslím si, že tím zdražováním budete přicházet o zákazníky a to jste zaspali dobu i s tím, že doposud nemáte jako jediní aplikaci do telefonu či tabletu z takovou přestanu využívat vaše stránky i já, protože i sbazar má aplikaci, bazoš taky celkem slušnou,letgo aplikace je skvělá a další internetové zdarma, vaše síla byla do nedávna v tom, že šlo nastavit delší dobu inzerce a byla zdarma 3kč není moc ale s takovou přejdou inzerenti ke konkurenci tím jsem si zcela jist. Toť vše.
    S pozdravem Robert Wojnar

  • NOVAK Jiri

    říká:

    ..Po pečlivém zvážení měníme k 15. 6. 2017 cenu aktualizací z 1 Kč na 3 Kč. ..
    To povede jen ke zverejnovani stejnych/identickych inzeratu s ruznymi (vetsinou ponizenymi/slevnenymi) cenami
    Mne osobne to nemotivuje inzerat aktualizovat :(

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *