Vyzkoušejte novou mobilní verzi našich stránek

Prohlížíte si naše stránky na mobilním telefonu nebo tabletu? Dnes jsme spustili mobilní verzi našich stránek, která vám usnadní vyhledávání a prohlížení inzerátů na přenosných zařízeních. Vyzkoušejte si ji a dejte nám vědět, co jí říkáte.

V první fázi jsme pro mobilní zařízení upravili prohlížení inzerátů, fotografií a všechny vyhledávací formuláře. Jednoduše můžete například také přidávat inzeráty mezi oblíbené a kdykoliv se k nim vracet.

Jak se na mobilní verzi dostat?

Pokud přistupujete k webu z mobilního telefonu nebo tabletu, měla by vám mobilní verze Avíza.cz najet automaticky. Pokud se tak nestane, nebo pokud si ji chcete hned prohlédnout na svém počítači, naleznete ji na adrese m.avizo.cz

Chcete si web nadále prohlížet v plné verzi i na mobilu?

Vzhledem k tomu, že v mobilní verzi ještě nejsou zprovozněny všechny funkce Avíza.cz, budete v některých případech na plnou verzi přesměrováni automaticky. To zatím platí například pro podávání inzerátů. Pokud chcete používat plnou verzi stránek stále, stačí ťuknout na “Zobrazit plnou verzi stránek”. Toto tlačítko najdete dole na každé stránce mobilní verze.

Máte problémy? Napište nám!

Přestože jsme mobilní verzi Avíza řádně testovali, je možné, že nám něco uniklo. Pokud narazíte na jakoukoliv chybu nebo nejasnost, dejte nám prosím vědět. Využít k tomu můžete komentáře pod tímto článkem, nebo pište na mail jan.m@avizo.cz. Věříme, že se vám bude nová mobilní verze líbit.


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *