Využijte všech možností propagace vašeho inzerátu

O některých možnostech práce s inzeráty už jsme se zmiňovali v článku 5 výhod registrovaného uživatele při práci s inzeráty. V tomto článku si ukážeme zbývající funkce, kterých mohou využít i neregistrovaní uživatelé našeho serveru.

V detailu každého inzerátu najdete kromě textu, fotografií a kontaktních informací i odkazy, které vám pomohou s inzerátem dále pracovat:

Sdílecí odkazy

Pokud se vám některý z inzerátů líbí nebo byste o něm rádi dali vědět svým známým – sdílejte jej na Facebooku, Googlu, tweetujte, posílejte emailem. Klidně využijte všechny možnosti najednou, zejména jedná-li se o vaši nabídku :). Sdílení na sociálních sítích představuje možnost oslovení dalších případných zájemců. Jestli bude inzerát opravdu zajímavý může se zejména na Facebooku ve velmi krátké době rozšířit mezi mnoho lidí.

Všechny inzeráty uživatele
Všechny inzeráty registrovaných firem si můžete prohlédnout na jednom místě. Pokud vás prohlížený inzerát zaujal a chcete vidět další nabídky stejného uživatele, klikněte na tento odkaz.

Vytisknout inzerát
Ne vždy má člověk čas reagovat na nabídky okamžitě. Pokud se vám nechce zpětně dohledávat inzerát, který vás zaujal, vytiskněte si jej. Jedná se o praktickou možnost i pro případ, že by byl při vaší další návštěvě inzerát smazán.

Stáhnout leták
U všech inzerátů nabízíme možnost stáhnout si leták ve formátu PDF. Jestli máte pocit, že nabízet věci pouze na internetu nestačí, stáhněte si svou nabídku ve formě letáku. Můžete ji tak “offline” šířit dál do světa.

Označit špatně zařazený inzerát
Máte podezření, že si právě prohlížíte podvodnou nabídku? Inzerát je zařazen do špatné rubriky? Pokud ano, nebo jestli se vám nezdá cokoliv jiného, použijte tento odkaz a napište nám.

Podejte si inzerát a využijte naplno všechny možnosti, které nabízí náš online bazar.

Adam


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *