Výtěžek sobotního Minibazaru míří k dětem

V sobotu 15.9. se uskutečnil charitativní Avízo Minibazar jehož výtěžek byl věnován občanskému sdružení Želvička. Děkujeme všem maminkám za nadstandardní účast!

Díky vám byly zaplněny všechny prodejní plochy velkého sálu a museli jsme zpřístupnit i prodejní místa v modrém salonku. Na Minibazar dorazilo téměř dvakrát více lidí než minule.

Kromě výtěžku z pořádání této akce byla zvýšená účast patrná i na prodeji výrobků dětí a jejich rodičů ze samotného stacionáře, který měl na Minibazaru své prodejní místo. Tento bonus ve výši 1100,- Kč pro malé pacienty se samozřejmě také počítá.

Pro ty z vás, kteří se našeho Minibazaru nemohli zúčastnit a chtěli by občanskému sdružení Želvička pomoci, máme dobrou zprávu. Můžete tak učinit hned několika způsoby:

  • věcné dary, služby zdarma (pozvání na kulturní akce, odvozy a svozy, uspořádání dětských párty)
  • darování potřeb na kreslení a malování, papírenské a kancelářské potřeby, reklamní a propagační materiály
  • dárky dětem k různým příležitostem
  • finanční dary  poštovní poukázkou na adresu: Občanské sdružení Želvička, Ukrajinská 1534, 708 00 Ostrava – Poruba. Převodem na účet sdružení Želvička vedený u Raiffeisen bank č. ú. 1000210002/5500

Dárcům i přispěvovatelům bude vystaveno potvrzení o převzetí dobrovolného daru nebo příjmový doklad sdružení nebo s nimi bude uzavřena smlouva o poskytnutí dobrovolného daru.

Více informací najdete na webových stránkách občanského sdružení želvička.

Naviděnou na dalším Minibazaru.

Mirka


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *