Podávejte inzeráty efektivně v jedné objednávce

Náš nový podávací formulář neprošel jen změnou designu. Přináší i jeden krok navíc, který vám umožní přidávat více inzerátů do jedné objednávky. Získáte tak přehled o všech inzerátech, které si potřebujete podat, ještě před tím než je odešlete. Můžete si na jednom místě zkontrolovat, jestli jste na nic nezapomněli a inzeráty ještě před odesláním upravit nebo přidat další.

Ke každé objednávce se generuje jedinečný variabilní symbol pro platbu. Pokud podáváte komerční inzeráty nebo chcete zviditelnit soukromý inzerát pomocí placené služby, pak tuhle novou funkci jistě oceníte. Jednotlivě podávané inzeráty totiž znamenají samostatnou objednávku pro každý z nich. Podávání více inzerátů v rámci jedné objednávky vám tedy ušetří nejen čas při podávání, ale také výrazně zpřehlední a zjednoduší následnou platbu. Všechny napodávané inzeráty totiž sjednotí pod jeden variabilní symbol a vy nebudete muset platit každý podaný inzerát zvlášť.

Doufáme, že výše uvedená změna pro vás bude znamenat příjemnější a rychlejší práci při podávání inzerátů na naše stránky. Pokud máte k našemu novému způsobu podávání inzerátů jakoukoliv připomínku, rádi si ji přečteme v komentáři pod článkem nebo nám ji můžete zaslat e-mailem. Za jakýkoliv podnět ke zlepšení našich služeb budeme samozřejmě vděční.


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *