Topujte inzeráty výhodněji

Nově můžete pro topování inzerátů na našem serveru využívat kredit. Topování pomocí kreditu je pohodlnější a hlavně výhodnější než topování prostřednictvím SMS.

Co je kredit

Kredit je částka, kterou si každý registrovaný uživatel může předem vložit do své virtuální peněženky a pak ji může libovolně využívat pro úhradu všech služeb na našem inzertním serveru. Výhodné je to především pro topování inzerátů.

Zlevnili jsme TOPky

V mnoha rubrikách jsme snížili cenu topování u soukromých inzerátů. Pokud prodáváte dětské oblečení nebo obuv, je cena TOPky 5 Kč, v rubrice mobilní telefony je to například 10 Kč. V žádné z rubrik nepřesahuje cena topování soukromého inzerátu 20 Kč. Výše uvedené bohužel neplatí pro topování pomocí SMS, protože za TOP SMS musíme odvádět operátorům vysoké poplatky. Cena TOP SMS je tedy u soukromých inzerátů stále 30 Kč.

zviditelnění inzerátu - topkyZviditelnění inzerátu - menší
U komerční inzerce zůstaly ceny topování beze změny, ale i tam platí, že topování pomocí SMS je méně výhodné, než při využití jiné platební metody.

Proč používat kredit

Levnější topování můžete využívat i bez kreditu, stačí využít jakýkoliv jiný způsob platby, než TOP SMS. Kredit vám nabízíme jako rychlejší a pohodlnější alternativu k současným platebním metodám. Jakmile si kredit jednou nabijete, můžete výhodně topovat inzeráty bez nutnosti pokaždé zadávat číslo karty nebo se přihlašovat do internetového bankovnictví.

Jak si nabít kredit

Pokud jste registrovaným uživatelem a jste přihlášeni ke svému účtu, je to velmi snadné. Klikněte na své jméno vpravo nahoře a v menu vyberte hned první možnost – peněženku. Dostanete se na stránku vaší virtuální peněženky, kde můžete kredit snadno dobíjet a sledovat jeho čerpání.

Pokud nejste registrovaným uživatelem našeho serveru, je zapotřebí se nejprve registrovat. Po registraci a přihlášení pak můžete postupovat podle předchozího odstavce.

Možnosti využití kreditu

Využití kreditu není vázáno jen na topování inzerátů. Kreditem můžete zaplatit jakoukoliv službu na našem serveru. Věříme, že vám tato nová platební metoda zpříjemní užívání našich služeb.


Komentáře

  • Tereza

    říká:

    Dobrý den proc mi nefunguje platba kreditem?
    Zobrazuje se mi tam křížek?

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *