Zviditelněte svou inzerci pomocí QR kódů

Jistě jste si jich už všimli. V časopise, na billboardu, v tramvaji. Záhadné černobílé čtverečky, podobající se vzkazům návštěvníků z vesmíru. Říká se jim QR kódy. Pojďme se podívat, jak fungují a jak mohou prospět vaší inzerci.

Co je to QR kód?

Zjednodušeně se dá říct, že se jedná o čtvercovou náhradu čárového kódu. Nejčastěji slouží k rychlému načítání obsahu do mobilních telefonů. Obsahem může být jakákoliv internetová stránka, text, obrázek nebo video. K tomu, abyste QR kód přečetli, potřebujete mobilní telefon s fotoaparátem a s nainstalovanou čtečkou QR kódů.

Jak mohu využít QR kódy v Avízu?

Velmi jednoduše. Stačí jen stáhnout a vytisknout svůj inzerát jako inzertní leták. Odkaz na stažení letáku najdete v detailu každého inzerátu na serveru. Na letáku je zobrazen mimo jiné i QR kód, který obsahuje odkaz na detail daného inzerátu. Každý, kdo leták uvidí, si může pomocí QR kódu snadno ve svém mobilním telefonu zobrazit všechny fotografie a celý inzerát tak, jak je zveřejněn na našem inzertním serveru.

QR kódy v časopise AVÍZO REALITY

Při výběru nemovitosti je důležité mít k dispozici co nejvíce fotografií. V realitních časopisech je ale obvykle prostor pouze na jednu fotografii u každé nabízené nemovitosti. Proto v našem časopise AVÍZO REALITY k fotografiím nemovitostí přikládáme také QR kód, který umožňuje čtenářům prohlédnout si i další fotografie nemovitosti, stejně jako všechny další dostupné informace. QR kódem v tomto případě odkazujeme buď do detailu inzerátu na našem serveru, nebo přímo na www stránky prodejce.


Komentáře

  • qr

    říká:

    Qr kódy můžu určitě doporučit, generuji si qr téměř na všechno :)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *