Prohlédněte si nejdražší byt v naší nabídce. Cena 30 mil. korun

V naší rubrice prodej bytů se objevují i luxusní nabídky pro náročné, na které obyčejný smrtelník nedosáhne. Asi nikoho nepřekvapí, že nejdražší byt, který se u nás prodává je situován v centru hlavního města.

Jedná se o bytovou jednotku 5 +kk s úctyhodnou rozlohou 253 m2, ke které ještě patří terasa a balkony o celkové výměře 27 m2. Tento mezonetový rekordman v rámci naší inzerce nemovitostí je rozložen do tří pater. Po cestě do podkroví postupně minete čtyři ložnice s vlastním sociálním zařízením v prvním a druhém patře bytu, abyste se dostali do podkroví, ve kterém se nachází obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem.

Nechybí ani takové “samozřejmosti” jako vířivá vana, špičkové vybavení kuchyně, schodiště se zábradlím na míru od mistra kovářského řemesla, dřevěné podlahy a nádherný výhled na Vltavu, Pražský hrad, Národní divadlo nebo Karlův most. 

Ostatně posuďte sami:

Cena tohoto přepychového bydlení je 29 900 000,- Kč. Nabídku se všemi fotografiemi si můžete prohlédnout zde: Prodej luxusního bytu v Praze

Sháníte byt v Praze? V naší nabídce najdete mnoho dalších luxusní bytů na prodej i cenově dostupnější bydlení. Prohlédnout si ji můžete zde: Prodej bytů Praha.


Komentáře 2

  • Avízo.cz

    říká:

    Dobrý den, na luxusní bydlení má asi každý člověk různý pohled a své požadavky. Za luxusní nebo dokonce exkluzivní tuto nabídku označil prodávající. Od nás na osobní prohlídce bytu bohužel nikdo nebyl. Je možné, že byt má i nějaké nedostatky. V součtu všech plusů a mínusů snad tato nabídka parametry přepychového bydlení pro náročné splňuje.. minimálně svou cenou, ta je luxusní určitě :-). Děkujeme za komentář.
    Adam

  • Marie Nová

    říká:

    Dobrý den, tohle je podle vás luxus? Cena 30 miliónů za byt pro náročné, který má bílá plastová okna, obyč. radiátory, dlažbu a obklad fakt k smíchu. To nezachrání ani jeho rozloha či výhled.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *