Proč je Hyundai Matrix auto, které můžu jen doporučit?

Chtěl bych popsat pár mých zkušeností s používáním vozu Hyundai Matrix. Vůz byl koupen v autosalonu Hyundai Praha, a již při prvním pohledu mi bylo jasné, že se jedná o velice vzhledově atraktivní vůz.

Nabídka vozů Hyundai Matrix.

Hyundai Matrix – elegán dnešní doby

Hyundayi Matrix patří do kategorie kompaktních MPV, takže jeho těžiště je oproti běžným vozům posazeno výš. Líbivou karoserii se skvěle vyváženými proporcemi, ocení takřka každý. Opravdu málo kdy se podaří skloubit hezké s užitečným, tak jako to zvládli konstruktéři tohoto vozu. Díky elegantně zaobleným tvarů exteriéru se dosáhlo nižšího odporu vzduchu a vozidlo tak dosahuje vynikající spotřeby.

Pohodlnost = prostor a to Hyundai Matrix nabízí

Součastně byl zachován veliký vnitřní prostor, kterým tento vůz zaujal většinu jeho majitelů. V interiér je velice pohodlný a je zde dostatek místa pro 5 cestujících. Sedačky jsou příjemně tuhé a poskytují tak dostatečnou oporu tělu pasažéra. Palubní deska je přehledně uspořádaná a vždy zde rychle najdete to, co hledáte. Hyundai Matrix je vůz, jak pro početnou rodinu, tak pro podnikatele nebo řidiče, kteří vyžadují dostatečně velký zavazadelník. I motor se výrobci Hyundai velice povedl. Jede tiše a spotřeba se drží na příjemně nízké úrovni. Navíc je výkon dostatečně velký a motor tak táhne i s plně naloženým vozem. K tomu všemu je zcela bezporuchový a není náročný na údržbu. To samé platí taky o převodovce. Jedná se o standardní pětistupňovou převodovku, avšak motor vždy udržuje v nízkých otáčkách a rychlosti jdou řadit opravdu hladce. Také posilovač řízení zajišťuje velmi lehký chod volantu a tak řízení je hračka i pro ženy.

Praha, Brno, Ostrava, Hyundai Matrix vždycky s náma!

Pravidelný servis navíc skvěle zabezpečují autorizované servisy Hyundai Brno a Hyundai Praha. Vše zde bylo provedeno precizně a navíc cena nebyla vůbec přemrštěná. Hyundai Matrix je zkrátka vůz vhodný do města i na venkov. Dokonce i na dálnici si vůz vedl velmi dobře. Pokud tedy chcete hezké, užitečné a spolehlivé auto, je pro vás Hyundai Matrix tou správnou volbou.

Vozy Hyundai na auto inzerci Avizo.cz


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *