Prázdninový žebříček nejzobrazovanějších inzerátů

Stejně jako v červnu i nyní si největší pozornost získal inzerát na prodej automobilu. Tentokrát to byla nabídka vozu Fiat Brava prodávaného za 20.000 Kč, která s naprostým přehledem upoutala nejvíce uživatelů.

Zatímco minule měla auta v TOP 10 hned pět zástupců, nyní se do žebříčku probojoval jen absolutní vítěz. V prázdninovém žebříčku nejoblíběnějších inzerátů, na rozdíl od toho červnového, dominují nabídky ze sekce Mobily, komunikace.

1. místo – 11280 zhlédnutí detailu inzerátu

Fiat Brava

“Prodam- Fiat Brava 1.2, rv. 1999, 175000najeto, po servisu,vyborny stav, STK do 2014, ECO zaplaceno, airbag, posilovač řízení, litá kola, el. okna, centrální zamykání, manuální převodovka, ABS -zaruka na motor ze servisu Fiat..”

2. místo – 6260 zhlédnutí detailu inzerátu

Wireless keyboard

“Prodám Mini bezdrátovou laserovou klavesnici s touchpadem SW-K808 2,4G,idealní pro komunikaci přes Bluetooth s Vaším tel.počítačem atd.”

3. místo – 5294 zhlédnutí detailu inzerátu

Navigace Becker

“Prodám navigaci Becker traffic 7926 , mapy 37 evropských států , hlasové menu v 17 ti jazycích, včetně veškerého příslušenství a originálního pouzdra. Podrobný popis s technickými parametry na požádání..”

4. místo – 4586 zhlédnutí detailu inzerátu

Elektronická čtečka knih

“prodám čtečku knih MPman Moovybook7,vysoké rozlišení,barevný display,pohodlné listování textovými soubory ve formátech PDF,EPUB,TXT,JPEG,GIF ,PNG. shlednutí videa ve formátech MPEG,RM,RMVB,AVI. USB rozhraní..”

5. místo 3687 zhlédnutí detailu inzerátu

Muž pro mě?

“Ráda se seznámím s pracujícím realistou…přirozeně inteligentním vyrovnaným vyšším mužem přiměřeného věku s vyřešenými vztahy, mobilním, s vlastním zázemím, nekuřákem, který je skvělý muž, ale přesto..”

6. místo – 3225 zhlédnutí detailu inzerátu

Kuchyňský robot

“Moulinex FP711147 Odacio 3 – robot, s kterým snadno připravíte těsta, hranolky, čerstvou šťávu z citrusových plodů, šlehačku či sníh, ve výbavě je i mlýnek na maso. ..”

7. místo – 2897 zhlédnutí detailu inzerátu

Sony Xperia

“Vyměním mobilní telefon: Sony Xperia S 32GB black – za iPhone4/4S nebo Windows Phone! Komplet balení: (USB/HDMI kabel, nabíječka, sluchátka)..“

8. místo – 2813 zhlédnutí detailu inzerátu

Nová elektrická pánev

“Elektrická pánev, průměr 40cm, 5 stupňový termostat, poklice z bezpečnostního žáruvzdorného skla, boční nezahřívající se úchopy pro přenášení. Nová, origo zabalená..”

9. místo – 2718 zhlédnutí detailu inzerátu

Honda NSR 125

“Plně pojízdná,velice pěkný stav…jezdí skvěle…Papirove 11KW otevrena na 22Kw+mam na prodej jeste jednu ktere chybi kola,vidlice sedlo a nadrz (motor ma vadny pist a valec)..”

10. místo – 2587 zhlédnutí detailu inzerátu

Pronájem 2+kk novostavba Praha Zličín

“Kód zakázky: 310025. Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem bytu 2+kk 50m s terasou novostavba, P5 Zlíčín, Sazovická. Kuchyňská linka vybavena vestavěnou troubou, sklokeramickou varnou deskou..”


Komentáře 2

  • Adam

    říká:

    Inzerát nebyl ani ve VIP pozici ani naTOPován.. nebyl nijak zvýhodněn. Divně to možná vypadá, ale stačí aby hodně uživatelů filtrovalo nabídky podle maximální ceny a tenhle inzerát mohl být klidně celý měsíc první. Zřejmě to tak naši uživatelé dělají.

  • Karviňok

    říká:

    Ten váš žebříček se mi nějak nepozdává. Aut tam máte hodně a 11 tisíc lidí vidí jednu nabídku a další už nevidí ani dva a půl tisíce lidí? To je divné ne? Ten inzerát byl na nějaké zvýhodněné pozici?

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *