Plaťte u nás jednoduše mobilem. Nově tuto možnost nabízíme také zákazníkům O2 a Vodafone

Do výběru plateb za naše služby jsme nově zařadili také M-peněženku od Vodafone a m-platbu od O2. Spolu s m-platbou od T-mobile, kterou už v nabídce máme delší dobu, tak nabízíme možnost placení mobilním telefonem všem zákazníkům našich klasických mobilních operátorů.

Službu pro nás zajišťuje společnost GoPay. Při placení objednávky tímto způsobem budete přesměrováni na platební bránu, kde zadáte e-mailovou adresu a telefonní číslo. Podle telefonního čísla pak bude vybrán patřičný operátor a konec transakce proběhne na jeho stránkách. Operátoři k m-platbám vyžadují potvrzení pomocí hesla zaslaného na uvedené telefonní číslo. Zneužití jiného telefonu k platbě je tak téměř vyloučené. Po platbě přijde potvrzovací SMS o jejím uskutečnění.

Při platbách mobilem mají operátoři stanoven maximální limit transakce shodně na 1500,- Kč. Toto omezení se v některých případech týká také součtu všech transakcí v průběhu 24 hodin, takže pokud jste už svůj telefon v daný den použili k platbě jiného zboží nebo služeb, můžete mít pro platbu k dispozici nižší limit (1500 mínus utracená částka).

V případě předplacených karet může být limitem platby také nedostatečný kredit k uskutečnění transakce. Pokud máte dostatečný kredit, zaplacená částka se vám odečte od něj. V případě smluvních tarifů pak částku najdete ve svém měsíčním vyúčtování. V některých případech může být tento způsob platby z vašeho telefonu blokován. Typicky mají tuto nekalost na svědomí například zaměstnavatelé (na služebních telefonech).

platby2

Spolu s dalšími způsoby platby, které u nás můžete využít, jsme se momentálně dostali na slušné číslo 13. Přesto je možné, že vám některý vámi preferovaný způsob úhrady služeb na internetu v naší nabídce chybí. Pokud je to tak, neváhejte nám do komentářů pod článkem nebo na naši helplinku svůj požadavek sdělit.


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *