Opravdu není dostatek pracovních míst?

V České Republice je 480.000 nezaměstnaných na pouhých 39.000 volných míst! Dlouhodobá nezaměstnanost v Moravskoslezkém kraji atakuje hranici 12%! Absolventi středních a vysokých škol nemohou najít uplatnění na trhu práce! Takové titulky můžete denně číst v médiích.

Na druhou stranu existují společnosti, které práci nabízí a mají potíže kvalitní zaměstnance najít. Mezi ně se řadíme i my. Aktuálně hledáme především nové posily do obchodního týmu pro oblast Ostravy a okolí. Prostřednictvím našich inzertních poradců nabízíme především služby z oboru online marketingu – tvorba www stránek, PPC reklama, reklama na sociálních sítích, inzerce na našem serveru atd.

Často se setkáváme s názorem, že obchodní činnost je “otravování“ lidí. To sice možná platí pro podomní prodejce tupých jehel, určitě ale ne pro dobrého obchodníka!  Cílem našich inzertních poradců je především pomoct klientovi ve splnění jeho cílů. Ať už je to navýšení zisku, přilákání nových zákazníků, nebo zviditelnění značky v našem regionu. Na webu máme co nabídnout a inzertní poradce klientovi připravuje na míru nabídku z dostatečně široké škály služeb.

Také vnímáme, že se na pozici obchodního zástupce mnohdy hledí s nedůvěrou. A v některých případech možná i právem. Na druhou stranu vždy posuzujme konkrétní pracovní náplň. Jeden obchodník sedí celý den v kanceláři a telefonuje na náhodná telefonní čísla. Druhý ale může trávit dny setkáváním se se zajímavými lidmi, vytvářením individuálních nabídek, spoluutvářením reklamních kampaní, školeními v oboru… Název pozice je stejný, ale posuďte sami – co by vás bavilo více?

David, Honza


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *