Máme novou inzertní sekci s oblečením a doplňky

V tomto týdnu jsme spustili novou inzertní sekci, ve které najdete nabídky na prodej oblečení a doplňků, obuvi, bytového textilu a galanterie. V sekci je hned šest nových rubrik, do kterých jsou nabídky dále roztříděny např. podle toho, zda se jedná o pánské, dámské nebo dětské zboží. K tomuto kroku jsme přistoupili vzhledem k vysokému počtu inzerátů v samotné rubrice “Oblečení, obuv a doplňky”, kterou jste doposud mohli najít v sekci “Další rubriky”.

 

ObleceniRubrika “Oblečení, obuv a doplňky” byla tímto zrušena a všechny inzeráty byly přesunuty do nových rubrik v naší nové sekci. Přesun inzerátů se týká i rubriky “Hodinky a šperky”, kterou už na našich stránkách rovněž nenajdete. Inzeráty s nabídkami na prodej tohoto zboží si nyní můžete prohlédnout v rubrice „Doplňky a galanterie“.

Ve dvou samostatných rubrikách nyní najdete i dětské oblečení a dětskou obuv. Tyto rubriky se zobrazují také v sekci “Dětské potřeby” a vznikly rozdělením rubriky “Dětské oblečení a obuv”. Úplně nové rubriky vznikly pro nabídky bytového textilu a galanterie, které byly do tohoto okamžiku podávány do různých (ne zcela souvisejících) rubrik na našich stránkách. Rubrika “Bytový textil” se zobrazuje rovněž v sekci “Nábytek, bytové doplňky”.

Foto – optika

Spolu se zavedením nové inzertní sekce jsme se, vzhledem k dlouhodobě nižšímu počtu inzerátů, rozhodli pro zrušení sekce “Foto-Optika”. Nabídky fotoaparátů a příslušenství na našem serveru samozřejmě najdete i nyní. Inzerce ze zrušené sekce byla přesunuta do rubriky “Foto-optika”, která se nově nachází v sekci “Elektronika”. Je setřízena podle druhu zboží tak, jak jste byli zvyklí.

Ve všech nových rubrikách je možné nabídky dále třídit podle druhu zboží, díky čemuž bude orientace v inzerci oblečení mnohem jednodušší než tomu bylo doposud. Doufáme, že tento krok povede k přehlednější nabídce vašeho zboží, případní zájemci k němu snadněji najdou cestu a změna povede k většímu počtu úspěšných obchodů.


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *