Nenechte si utéct zajímavé inzeráty. Máme nového hlídacího psa.

Mnoho návštěvníků našeho serveru přichází na naše stránky s konkrétním cílem. Většinou mají jasnou představu o tom co hledají, o jaké zboží nebo služby mají zájem a k jakým informacím se chtějí dostat. K tomuto účelu na našich stránkách slouží jednak logické rozdělení inzerce do jednotlivých rubrik a také možnost dalšího vyhledávání pomocí textu nebo doplňkových údajů u inzerátů (více o vyhledávání najdete v našem starším článku)

Může se stát, že hned nenajdete inzeráty, které vám stoprocentně vyhovují, nepodaří se vám dohodnout s inzerentem nebo už inzerce není aktuální. V takovém případě se vyplatí podívat se na nabídky později. Denně nám na Avízo.cz přibude několik tisíc nových inzerátů a mezi nimi může být i nabídka, která splňuje všechny vaše požadavky. Pro pohodlnější práci s novými inzeráty jsme spustili našeho hlídacího psa.

Nabídky, které vás zajímají, pohlídáme za vás. O výskytu nových inzerátů, které splňují vámi zadaná kritéria, vás budeme informovat emailem zaslaným na zvolenou adresu. Služba slouží všem uživatelům a nabídka aktivace hlídacího psa se objeví pokaždé, jakmile využijete možnosti vyhledávání v některé z našich rubrik (viz obrázek výše).

Hlídací pes bude aktivován v okamžiku potvrzení z emailu, který při jeho zadání ihned odešleme na zvolenou adresu. Službu můžete samozřejmě kdykoliv pozastavit nebo úplně smazat. Každá emailová adresa má u nás vlastní stránku pro správu zadaných hlídacích psů. Potřebné odkazy najdete v emailech s informacemi o nových inzerátech.

Věříme, že vám noví hlídací psi ušetří čas a ulehčí práci při hledání zajímavých nabídek. Případné připomínky a podněty můžete psát do komentářů k tomuto článku nebo na naši helpline.


Komentáře 2

  • Adam

    říká:

    Dobrý den, zadáte parametry nabídek o které máte zájem (např. prodej bytů 3+1 Ostrava, Škoda Octavia do 300000,- apod.) a kliknete na vyhledat. Poté vám na stránce sama naskočí nabídka „Vytvořte si hlídacího psa“, ten už bude nastavený podle vašeho vyhledávání, stačí pak zadat email a potvrdit. Pokud se vám to nedaří, kontaktujte prosím naši helpline: helpline@avizo.cz, 777 780 615

  • Darina Šumanská

    říká:

    Dobrý den, jak mohu nastavit vašeho „Hlídacího psa“ na vyhledávání inzerátů, které mne zajímají?

    Děkuji za radu jak nastavit
    Darina Šumanská

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *