Naše seznamka má nové rubriky

V sekci Seznamka došlo k několika podstatným změnám. Aby bylo jasné, že rubrika flirt slouží pro zájemce o nezávazné seznámení a ostatní rubriky pouze pro uživatele hledající vážný vztah, přistoupili jsme k úpravě stávajícího rozdělení rubrik.

Především vznikla rubrika Vážné seznámení, ve které už z podstaty jejího názvu nebudou zveřejňovány inzeráty s nabídkami na nezávazné seznámení. Byly zrušeny rubriky „On hledá ji“, „Ona hledá jeho“, „On hledá jeho“ a „Ona hledá ji“, které občas (zřejmě díky svému neurčitému označení) sváděly některé naše uživatele právě k zadávání takových inzerátů.

seznamka

Inzeráty ze zrušených rubrik a nově podané inzeráty jsou rozděleny na podstránky „On hledá ji„, „Ona hledá jeho„, „On hledá jeho“ a „Ona hledá ji“ a jsou zobrazovány v rámci rubriky Vážné seznámení. Dostanete se na ně také přímo z domovské stránky Seznamky. Možnost filtrovat inzerci podle typu seznámení najdete i přímo v rubrice v pravém sloupci stránky.

K podrobnějšímu rozdělení inzerátů došlo i v rubrice Flirt. Byly do ní převedeny inzeráty ze zrušených rubrik, které svým obsahem nepatřily do vážného seznámení. Nabídky na nezávazné seznámení tak nově najdete na podstránkách „On hledá ji„, „Ona hledá jeho„, „On hledá jeho„, „Ona hledá ji“ a nově i „Pár hledá“ nebo „Hledám pár„.

SMS seznamka

V nejbližší době navíc chystáme spuštění SMS seznamky, ve které vám nabídneme pohodlné, diskrétní a rychlé seznámení prostřednictvím SMS zprávy. Místo vašeho kontaktního telefonu bude na konci inzerátu uveden kód, díky kterému budete se zájemci komunikovat formou SMS zpráv zcela anonymně až do doby, než si sami předáte svá telefonní čísla.

Jedinou rubrikou, která zůstala beze změny je rubrika „Jen přátelé“. Případné připomínky k provedeným změnám nebo nápady na další vylepšení našich stránek nám můžete napsat třeba do komentářů k tomuto článku. Kontaktovat nás můžete samozřejmě i prostřednictvím naší helpline.


Komentáře

  • Ales

    říká:

    Hledam tady vazny stach menuju se ales jemi 39let sem svobodny po deseti letech sklamany

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *