Máme nové možnosti přihlášení. Vyzkoušejte si mojeID

Ve spolupráci se správcem národní domény, neziskovou organizací CZ.NIC, jsme pro vás připravili novou možnost přihlášení na náš server. S mojeID se můžete pohodlně přihlásit a ihned začít využívat výhody registrovaných uživatelů na našich stránkách. Díky jedné ověřené registraci na mojeID získáte možnost přihlášení nejen u nás, ale i na mnoha jiných serverech.  Už žádné zbytečné vyplňování registračních formulářů nebo zasílání zapomenutých hesel. Stačí jedny přihlašovací údaje a dostanete se téměř všude.

MojeID – osobní údaje pod kontrolou

Založení účtu na mojeID spočívá ve vyplnění základní sady kontaktních údajů do registračního formuláře a jejich následném ověření pomocí tří postupně zaslaných PIN kódů. První dva z nich slouží k ověření správnosti e-mailové adresy (PIN1) a čísla mobilního telefonu (PIN2). Pomocí třetího kódu (PIN3) zaslaného poštou je ověřována korespondenční adresa uživatele. Tento třetí krok již není povinný, existuje však celá řada internetových služeb, které ověřenou korespondenční adresu vyžadují. Některé z nich dokonce plně ověřeným uživatelům poskytují zvláštní výhody. Abyste mohli svůj mojeID účet plnohodnotně využívat, je tedy dobré mít všechny tři PIN kódy vyplněné.

Prihlaseni

Výhodou mojeID nejsou pouze jedny údaje pro přihlášení na mnoho různých stránek, ale také bezpečnost uživatelských dat, na kterou CZ.NIC klade velký důraz. Stránkám na které se přihlašujete, předáte pouze údaje, které sami uznáte za vhodné. Vaše údaje, které má mojeID k dispozici, zůstávají utajeny a tato organizace s nimi bez vašeho vašeho vědomí nijak nenakládá.

“Sdružení CZ.NIC, které mojeID provozuje, je nezisková organizace, nepodniká na žádném trhu a nikomu nekonkuruje. Proto i informace na jaké služby jste se pomocí mojeID přihlašovali není nijak využívána a zůstává utajená.”

Na našich stránkách máte nově možnost přihlásit se i přes své účty na Facebooku nebo Google+. Že tyto společnosti sledují vaše chování na Internetu velmi pečlivě, minimálně kvůli zobrazování reklam, snad už dnes nikdo nepochybuje.

MojeID na Avízo.cz

Přihlášení uživatelé na našem serveru mají řadu výhod. Snazší práci s inzeráty v jedné přehledné tabulce, přístup k doplňkovým službám a historii objednávek, rychlejší způsob platby pomocí kreditu nebo vlastní stránku se svými nabídkami. K tomu všemu můžete získat díky přihlášení přes mojeID mnohem snazší a rychlejší přístup bez starosti, že po čase zapomenete své přihlašovací údaje na jeden z dalších serverů, kde jste provedli registraci.

Nemáte ještě svůj účet mojeID? Přidat se k téměř půl milionu jeho uživatelů můžete zde. Je to zdarma a pokud to stihnete do konce letošního roku, můžete získat za odměnu 8 GB USB flash disk nebo vyhrát iPad.


Komentáře 2

  • Adam

    říká:

    Dobrý den, už u nás máte aktivní účet. Pokud jste zapomněl přihlašovací jméno nebo heslo, můžete si je nechat zaslat z této stránky – https://www.avizo.cz/obnoveni-hesla/?podavani=1. Nevím tedy, jaké ověření máte na mysli (registrace byla dokončena). Pokud máte jiný problém než zapomenuté údaje k aktivnímu účtu, kontaktujte prosím kolegyni na helpline – helpline@avizo.cz nebo 777 780 615

  • Jan Franěk

    říká:

    Vážení,
    nebyl mi ověřen poslední díl registrace. Nebo možná byl, ale já jsem se to nedozvěděl. Můžete mi, prosím, sdělit můj znak iD, pokud k registraci došlo, nebo mi sdělit, jak mám postupovat? Děkuji. S pozdravem Jan Franěk

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *