Co jsme dělali v roce 2012

Rok 2012 se pomalu chýlí ke svému konci. Pro mnoho lidí je to čas k bilancování uplynulých měsíců, k plánování budoucnosti nebo třeba jen k sváteční náladě a celkové pohodě. V dnešním článku se to pokusíme všechno spojit a podíváme se jakých změn jsme se na Avízu v letošním roce dočkali, co plánujeme v roce příštím a jak si celkově u vás, našich uživatelů, Avízo vede.

V uplynulém roce jsme provedli pár zásadních změn. Asi nejviditelnější novinkou je nová home page Avíza.cz. Návštěvníci sekce reality si mohli v říjnu všimnout, že i ona prošla redesignem. Důvodem byla větší přehlednost a jednodušší orientace na stránkách i mezi inzeráty. V neposlední řadě máme novou mobilní verzi našich stránek.

Na našem blogu jsme se pustili, jak doufáme, do vytváření zajímavých článků. V tomto roce jich vzniklo cca 60. Snad jste v nich našli zajímavé a užitečné informace.

Dále pokračujeme i v aktivitách mimo oborové hranice inzertního serveru. Pro rodiče na severní Moravě pořádáme Minibazary. Letos jich bylo 29. Začali jsme pořádat semináře o marketingu na sociálních sítích nebo vám můžeme vytvořit www stránky na míru za přijatelnou cenu.

Když jsme u sociálních sítí. Najdete nás samozřejmě na Facebooku, kde nám letos přibylo 456 nových fanoušků. Ale využíváme i ostatní dostupné kanály pro komunikaci s vámi. Můžete se s námi tedy spojit i na Twitteru, Google+ a pokud máte rádi zajímavé fotky určitě navštivte i náš profil na Pinterestu.

Trocha stastistiky…
Do dnešního dne naše stránky navštívilo více než 11 200 000 návštěvníků. Je to o milion více než v loňském roce. Na našem webu jste si prohlédli téměř 130 milionů stránek a průměrně u nás strávíte přes sedm minut.

Děkujeme za vaši přízeň a doufáme, že s námi zůstanete i v příštích letech. I v těch se budeme nadále snažit zlepšovat naše služby. Hned začátkem roku 2013 čeká naše registrované uživatele nové rozhraní po přihlášení  na našich stránkách. Postupně dostanou novou tvář také všechny naše zbývající sekce.

PF 2013

Kolegův kalendář z našeho PF je dost hektický. Hned po silvestrovské akci u Petra jde rovnou do fitka a potom na oběd s klientem. Klobouk dolů Pavle :). Vám ostatním přejeme poklidnější prožití svátků a pohodovější start do nového roku.


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *