BMW M3 Chuck Norris

Při mé každodenní rutině, kterou je surfování po internetu, jsem dnes narazil na neuvěřitelný inzerát. Byla to nabídka na prodej vozu BMW M3. Automobil byl velmi vzhledově atraktivní a vybaven silným motorem. Na tom by nebylo nic tak zvláštního. Tyto parametry má totiž každé auto vyrobené touto slavnou německou automobilkou.

 

Ale při bližším zkoumání inzerátu narážím na zdrcující zprávu. Prvním vlastníkem vozidla byl prý sám Chuck Norris. V první chvíli se mi tomuto zjištění nechce vůbec věřit. Pak se ale do popisku automobilu začtu více a již o nepravdě tohoto tvrzení nejsem tak skálopevně přesvědčen.

Vůz je vybaven opravdu vším, co by určitě Chuck Norris ocenil. Silný motor, který dosahuje výkonu až 480 kW je opravdu to, co bych od Chuckova vozu očekával. Začínám být čím dál tím více přesvědčen, že je to opravdu jeho vůz. Je vybaven pouze 2 dveřmi a skládací střechou, tedy vše přesně podle stylu slavného herce. Veškerou výbavu, počínaje klimatizací, ABS, xenony a konče imobilizérem a vyhřívanými sedadly, by Chuck Norris také jistě ocenil.

Jediné čemu nerozumím je, proč by Chuck Norris potřeboval posilovač řízení a airbagy. Po chvilce usilovného přemýšlení však docházím k závěru, že jistě pamatoval i na možnost, že by vůz mohl řídit i někdo jiný. Je to jasné, určitě jsem narazil na opravdový vůz Chucka Norrise.

Kdybych v tuhle chvíli měl na účtě skoro milion korun, který jeho nynější majitel požaduje, jistě bych si ho koupil. Cena je naprosto směšná v porovnání s tím, kdo tento vůz řídil.

Když se dozvídám, že jsou s vozem k mání i jeho sluneční brýle, je mi skoro do breku. Chuck si je prý nechal v přihrádce, když vůz prodával. Volám ještě do banky, jestli bych na něj nedostal úvěr, ale bylo mi sděleno, že mě zkrátka nepůjčí. Asi mi nezbude nic jiného, než tiše závidět jeho budoucímu majiteli.


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *