Avízo 2013. Podívejte se, co se u nás v uplynulém roce změnilo

Konec roku se kvapem blíží. Před námi jsou vánoční svátky, oslava Silvestra a potom už se můžeme těšit na to, co nám přinese rok 2014. Než udělá silvestrovská půlnoc definitivní tečku za uplynulým rokem, zbývá chvíle času na bilancování předešlých měsíců. V tomto článku vám připomenu, co všechno se za uplynulý rok na našem serveru změnilo a chybět nebude ani pár čísel vyjadřujících vaši přízeň našemu webu.

Nejzásadnější změnou od okamžiku svého prvního vydání v roce 1991 prošly naše inzertní noviny. Od září je Avízo k dostání zdarma na vybraných místech. Distribuční místa si můžete prohlédnout na naší mapě. Pokud noviny neseženete nebo se vám pro ně prostě nechce, můžete si v nich zalistovat online na našich stránkách.

Všechny inzertní sekce Avíza.cz mají za sebou změnu grafické podoby. Díky ní mají například inzeráty ve výpisu větší náhledy fotografií a my doufáme, že je pro vás díky tomu náš server přehlednější. Schválně jsem použil výraz “inzertní sekce”. Pokud by měl někdo zájem z čisté nostalgie vidět ještě náš starý design, může si zalistovat v katalogu firem. Tato sekce jako poslední na změnu teprve čeká.

Výraznou proměnou prošel také náš podávací formulář. Od srpna používáme jednotný formulář pro všechny typy inzerce. Nejdůležitější změnou je, že náš formulář je nově jednokrokový. Už tedy není nutné při podávání inzerátů  postupovat přes čtyři po sobě jdoucí stránky. Vše jde pohodlně vyplnit a odeslat na jediné stránce. Doufáme, že vám tato změna ulehčila práci při zadávání vašich nabídek. Pro zájemce o podrobnosti jsou všechny změny v podávání popsány v našem starším článku.

Vaše názory nás zajímají a bereme je vážně. Při podávání inzerce nám můžete odeslat připomínku z formuláře, který jsme tam z tohoto důvodu přidali. Spojit se s námi samozřejmě můžete i prostřednictvím sociálních sítí. Najdete nás na Facebooku, Twitteru, Google+ i Pinterestu. S jakýmkoliv dotazem nebo problémem se můžete obrátit i na naši infolinku. Můžete nám napsat nebo zavolat na tel. 777 780 615.

Statistiky
Od 1. ledna navštívilo Avízo.cz více než 11 800 000 návštěvníků. Je to o šest set tisíc více než v loňském roce. Průměrně si u nás prohlédnete přes dvanáct stránek a strávíte u nás přes sedm minut. Dohromady to do dnešního dne dělá hezkých 143 milionů shlédnutých stránek.

avizoPF2014

Děkujeme vám za využívání služeb našeho serveru. Přejeme hezké vánoční svátky a úspěšný vstup do nového roku. Doufáme, že i v něm si najdete cestu na naše stránky a i nadále budete využívat našich služeb. Také v roce 2014 je pro vás opět o něco vylepšíme.


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *