5 výhod registrovaného uživatele při práci s inzeráty

Pokud nepoužíváte náš inzertní server pouze k občasnému prohlížení nabídek, ale jste častým návštěvníkem nebo pravidelným inzerentem, možná oceníte výhody práce s inzeráty pro registrované uživatele.

Na základě nejčastějších otázek a požadavků uživatelů, kteří si podali inzerát bez registrace (nebo přihlášení), jsem se pokusil popsat pět následujícíh výhod, které registrací získáte:

Editace inzerátů
Neregistrovaný uživatel nemůže podaný inzerát zpětně upravovat, může jej pouze smazat. Přihlášený uživatel najde inzerát pod svým účtem a může s ním dále pracovat. Změna ceny, změna textu a fotek – to jsou nejčastější požadavky neregistrovaných uživatelů, které chodí na naše emailové adresy. Editace těchto položek je snadná a změny se projeví okamžitě.

Opakované podávání
Po uplynutí doby zobrazování inzerátu, jej může neregistrovaný uživatel znovu podat po kliknutí na odkaz zaslaný emailem.  Pokud inzerát smaže sám uživatel, nevygeneruje se ani odkaz pro jeho opětovné podání. Registrovaný uživatel má své vyexpirované i smazané inzeráty v koši. Odtud je může znovu podat klidně i za rok.

Inzerce pod značkou
Pokud si nepřejete zveřejnit kontakty u inzerátu, máte možnost podat jej pod značkou. V případě, že hledáte partnera, je to dokonce nutnost. Inzerce v sekci seznamka je, po špatných zkušenostech s různými vtipálky, umožněna pouze registrovaným uživatelům a bez zobrazovaných kontaktů. Odpovědi chodí do vaší schránky, ve které si je můžete vyzvednout. Ke zřízení schránky je nutný uživatelský účet.

Statistiky zobrazení
U každého podaného inzerátu můžete po přihlášení sledovat statistiky zobrazení za posledních 14 dní. Můžete tak reagovat na zájem uživatelů např. aktualizací ceny, nebo zvýhodněním pozice inzerátu.

Složka
Na závěr jedna výhoda pro ty, kteří si inzerát podat nechtějí a na našem serveru pouze shánějí zboží nebo služby. Inzeráty jsou v  rubrikách řazeny chronologicky od nejnovějších po nejstarší a tak se může stát (a v mnoha případech i stane), že nabídka, která vás dnes zaujala na první straně, bude zítra už úplně někde jinde.

Dohledat takovou nabídku po několika dnech zabere čas. Najít hned několik inzerátů, ke kterým se chcete vrátit, může zabrat hodně času. Pokud si při procházení inzerce takové nabídky přidáte do své složky, najdete je tam po přihlášení okamžitě.

Registrovaní uživatelé mají výhod samozřejmě více. Pokud ještě nejste naším registrovaným uživatelem a tento článek vás přesvědčil, že by to nebylo na škodu – zaregistrujte se zdarma.


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *