Inzerce moto-příslušenství
Cena:
400 Kč
Změněno: 27.04.2024 v 08:03 ID: 18958623
Prodám skoro nové kalhoty (džínsy) na motorku značky Trilobite 1861 Raw Authentic v tmavě modré barvě ve velikosti 34 (reálné jde spíše o 32), délka nohavic byla upravena na mojí výšku (170 cm).

Byly nošeny maximálně 5x a jsou v perfektním stavu, včetně chráničů.

Koupeny v roce 2020 za 1.990,-
Po půl roce v covidu jsem z nich vyrostl. Jelikož jsou mi stále malé a na motorce už ani nejezdím, leží nevyužité ve skříni.

Raw Authentic jsou džíny klasického vzhledu s moderními technologiemi uvnitř. Při výrobě jsou dodržovány tradiční autentické metody tak, jak tomu bylo při výrobě na počátku džínové éry. Žádné seprání materiálu během výroby, žádné předsrážení džínoviny. Nic z toho se nekoná. S džínami Raw Authentic získáváte autentické džínové kalhoty ze syrového denimu. Jejich čistý design ctí tradiční výrobu džínových kalhot. Poskytne zároveň široké možnosti přizpůsobení kalhot v přímé závislosti na způsobu jejich používání. Na vzhledu a fittingu těchto kalhot se každý velkou mírou podepíše sám. Žádné jiné džíny se nepřizpůsobí tak jako Raw Authentic. Čím víc je nosíte, tím víc jsou patrné přirozené stopy opotřebení.
Z funkčního hlediska Raw Authentic džíny splňují bezpečnostní požadavky náročných jezdců. Cordura® Denim s Coolmax vlákny uvnitř je odolný proti oděru. V rizikových zónách (kolena a zadní strana stehen) mají tyto džíny podšívku z aramidových vláken, která dále zvýší odolnost proti oděru. Bezpečnost při případném nárazu zajistí chrániče kolen a boků SAS-TEK level 2. Součástí struktury vrchního materiálu Cordura® je vlákno Coolmax®, které utváří systém odvodu vlhkosti od těla jezdce na povrch, a tím zajistí maximální míru pohodlí.
Nosit džíny Raw Authentic znamená nosit do detailu propracované funkční kalhoty zabalené do vintage hávu.

MATERIÁL
vnější materiál: Raw Cordura® Coolmax® denim s gramáží 12,5 oz
podšívka: Aramidová vlákna v oblasti kolen a zadní strany stehen z materiálu Kevlar® vyrobeného progresivní technologií DuPont ™

BEZPEČNOST
chrániče kolen a boků SAS-TEK level 2
aramidová vlákna v oblasti kolen a zadní strany stehen z materiálu Kevlar® vyrobeného progresivní technologií DuPont ™
trojité švy

Kontakt

Další podobné inzeráty:

Nenašli jste, co jste hledali? Prohlédněte si další inzeráty v rubrice moto-příslušenství nebo v sekci Auto-moto.