Změněno: 06.05.2024 v 19:13 ID: 19013757
POZNÁMKA ! DORUČENÍ ZDARMA
BEZ ZÁLOHY, KONTAKTUJTE PROSÍM.
+31613380901, k dispozici od 07:00 do 22:00 7 dní v týdnu!

PODÍVEJTE SE NA NAŠE DALŠÍ INZERÁTY, SKVĚLÁ NABÍDKA!

10200 euro net.

Objevte novou éru stavebnictví s nejlepším minirypadlem na trhu!

Minirypadlo VIP13
Včetně 3 lžic

Vysoce výkonné minirypadlo nyní k dispozici - Využijte náš moderní stroj, který spojuje inovace a spolehlivost v jednom výrobku.

Hloubka hloubení 1800 mm s rychloupínáním - nabízí bezkonkurenční výkon a efektivitu za všech pracovních podmínek.

Dieselový motor Kubota - výkon, na který se můžete spolehnout. Vodou chlazený tříválcový motor zaručuje výkon a odolnost i při těch nejnáročnějších pracích.

Vysoce přesný italský regulační ventil - zajišťuje výjimečnou citlivost a přesnost řízení, díky čemuž je práce efektivnější a méně únavná.

Pohon a rotační motory renomovaných značek - spolehlivost a účinnost, pro bezproblémový provoz a nižší náklady na údržbu.

Robustní a pevná konstrukce - snadno přístupná pro údržbu, což snižuje prostoje a zvyšuje produktivitu práce.

Hliníkový chladič vody a oleje - optimalizuje chlazení, umožňuje delší pracovní dobu bez přehřívání a zajišťuje delší životnost stroje.

Hydraulická nádrž o objemu 16 litrů s průtokem 18,4 l/min - zajišťuje nepřetržitý hydraulický výkon pro náročné úkoly.

Palivová nádrž o objemu 11 litrů - větší objem nádrže umožňuje delší práci bez častého doplňování paliva.

Plně vybavené kloubové rameno a nastavitelný podvozek - zvýšená manévrovatelnost a přizpůsobivost různým terénním podmínkám.

Řízení s joystickem a elektronickým panelem - moderní, intuitivní ovládání usnadňuje a zpříjemňuje obsluhu stroje.

Investujte do technologií, které zvyšují úroveň vaší práce. Vyberte si naše minirypadlo a užijte si spolehlivost, kterou potřebujete, abyste byli o krok napřed před konkurencí. Objednejte si ještě dnes a začněte stavět na pevných základech!

S E R V I C E | Prodloužená záruka
S potěšením vám představujeme naši exkluzivní nabídku servisu pro kolové nakladače, která je speciálně navržena tak, aby splňovala vaše potřeby během záruční doby i po ní.

Servis během záruční doby:
Náš servis během záruční doby je nejen pohodlný, ale také zásadní pro hlášení případných záručních škod. Za příplatek provádíme důkladné kontroly a údržbářské práce, abychom zajistili, že váš kolový nakladač/rýpadlo funguje správně a splňuje všechny záruční požadavky.

Možnost prodloužení záruky: Nabízíme vám možnost prodloužení záruky o další rok s možností prodloužení na 2 nebo dokonce 3 roky. Prodloužení záruky je k dispozici za velmi atraktivní cenu, která vám zajistí trvalou jistotu a klid.

Rozšířená servisní oblast: Jsme jednou z mála společností na trhu s rozšířenou servisní oblastí. Naši zkušení servisní pracovníci jsou vybaveni tak, aby mohli přijet přímo k vám domů nebo do firmy, což výrazně usnadňuje proces servisu.

Servis u vás doma: Náš servis je prováděn přímo na vámi požadovaném místě, což znamená značnou úsporu času a pohodlí. Kolový nakladač nemusíte převážet do servisu - přijedeme k vám.

Výměna filtrů a olejů: Zajišťujeme rychlou, efektivní a cenově výhodnou výměnu filtrů a olejů, čímž minimalizujeme prostoje stroje.

Dostupnost náhradních dílů: Všechny náhradní díly, včetně motorů pro vaše kolové nakladače, jsou snadno dostupné. To zajišťuje rychlé a efektivní opravy a minimalizuje prostoje stroje.

Kontaktujte nás telefonicky, přes WhatsApp nebo prostřednictvím formuláře.

Potřebujete další informace? Kontaktujte nás prostřednictvím aplikace WhatsApp, telefonu nebo navštivte náš profil! Pokud chcete, můžete ještě dnes zadat objednávku, která bude vyřízena do 3 dnů.

Kontakt

Další podobné inzeráty:

Nenašli jste, co jste hledali? Prohlédněte si další inzeráty v rubrice stavební a zemědělská technika nebo v sekci Auto-moto nebo inzeráty ze stejné lokality na stránce inzerce Ostrava