Změněno: 06.05.2024 v 18:14 ID: 19013753
Cena: 8660 euro brutto! Možnost nákupu na fakturu s 0% DPH netto

Cenově výhodnější balíček - Pečlivě vybrané příslušenství pro minirypadla, nepostradatelné pro vaše domácí nebo zákaznické projekty.

Využijte náš speciálně sestavený balíček příslušenství pro minirypadla, který obsahuje nejčastěji nakupované položky, které potřebujete jak pro svou domácnost, tak pro své zákaznické projekty.

Kořenová ráčna, demoliční sekáč, drapák, rychlospojka + 10 šroubů.

Dále dostanete dvě kopací lžíce (20 cm a 40 cm) a 80 cm širokou vyklápěcí lžíci. Rychloupínací systém a šrouby pro lžíce a vybavení umožňují rychlou výměnu nářadí bez použití dalších nástrojů.

Výkyvné rameno: Ano

Nastavení rozchodu: Ano

Otáčení o 360 stupňů: Ano

Německý manuál: Ano

Minirypadlo v balení, náš renomovaný model VIP10, je našimi zákazníky hodnoceno 9,5/10. Co víc byste mohli potřebovat? Záruku? Tu si u nás můžete levně prodloužit. Servis? Jsme od vás vzdáleni pouhý telefonát a přijedeme k vám, kdykoli budete potřebovat.

To vše a ještě více najdete v naší nabídce. Neztrácejte čas s nabídkami konkurence. Líbí se vám naše nabídka? Můžete se k nám kdykoli vrátit. Nebo nás kontaktujte hned a získejte svůj minirypadlo maximálně do 3 dnů, a to bez nákladů na dopravu.

Technické údaje: V případě, že se jedná o minikopáč, můžete si vybrat z několika variant:

Celková hmotnost stroje: cca 1000 kg.

Motor: Koupit 1 válec

Knickmatick: ANO

Výkon / otáčky: 10 HP / 3000 ot.

Maximální rychlost: 1,3 km/h

Maximální stoupavost: 30

Tlak: 16

Typ čerpadla: zubové čerpadlo

Pracovní rozsah: 1:

Maximální dosah kopání na zemi: 3039 mm

Maximální dosah kopání: 3136 mm

Maximální hloubka kopání: 1568 mm

Maximální výška kopání: 2646 mm

Maximální výška vyhrnování: 1876 mm

Maximální vertikální hloubka kopání: 1377 mm

Výška lopatek nad zemí: 141 mm

Hloubka lopatky: 200 mm

Rozměry:

Rozvor: 914 mm

Délka pásů: 1234 mm

Šířka podvozku: 954/800 mm

Šířka pásů: 180 mm

Výška pásů: 320 mm

Celková délka: 2850 mm

Celková výška: 2211 mm

S potěšením vám představujeme naši exkluzivní nabídku servisních služeb pro rypadla, která je speciálně navržena tak, aby splňovala vaše potřeby jak během záruční doby, tak i po jejím skončení.

Servis v záruční době: Náš servis v záruční době je nejen pohodlný, ale také zásadní pro nahlášení případných záručních škod. Provádíme důkladné kontroly a údržbové práce, abychom zajistili, že vaše rypadlo bude bezvadně fungovat a splní všechny záruční požadavky.

Možnost prodloužení záruky: Nabízíme vám možnost prodloužení záruky o další rok s možností prodloužení na 2 nebo dokonce 3 roky. Prodloužení záruky je k dispozici za velmi atraktivní cenu, která vám poskytne trvalou jistotu a klid.

Rozsáhlá servisní oblast: Jako jeden z nejs

inige společností na trhu, disponujeme rozsáhlou servisní oblastí. Naši zkušení servisní pracovníci jsou vybaveni tak, aby mohli přijet přímo k vám domů nebo do firmy, což výrazně usnadňuje proces servisu.

Servis u vás doma: Náš servis je prováděn přímo na vámi požadovaném místě, což značně šetří čas a pohodlí. Není třeba převážet bagr do servisu - přijedeme k vám.

Výměna filtrů a oleje: Zajišťujeme rychlé, efektivní a cenově výhodné provedení výměny filtrů a oleje, čímž minimalizujeme prostoje stroje.

Dostupnost náhradních dílů: Všechny náhradní díly, včetně motorů pro vaše rypadla, jsou snadno dostupné. Díky tomu zaručujeme rychlou a efektivní opravu a minimalizujeme prostoje stroje.

Kontakt

Další podobné inzeráty:

Nenašli jste, co jste hledali? Prohlédněte si další inzeráty v rubrice stavební a zemědělská technika nebo v sekci Auto-moto nebo inzeráty ze stejné lokality na stránce inzerce Ostrava