Tipli.cz – Nakupujte a dostaňte zaplaceno

Nakupovat na internetu a nechat si za to zaplatit? Nejen, že je to možné, je to dokonce snadné! Služba se jmenuje cashback a v Česku ji nabízí Tipli.cz. Výhody Tipli ale nekončí jen odměnami za nákupy, právě naopak. Tady je celá hrst důvodů, proč o tomhle webovém portálu potřebujete vědět.

Nejdříve ale zpět k cashbacku. Jak přesně tyhle „peníze zpátky“ fungují? Jednoduše. Základem je domluvená spolupráce s jednotlivými e-shopy. Když jim Tipli přivede zákazníky a zákaznice, e-shopy mu zaplatí. O tuhle částku se pak Tipli rozdělí s vámi. Za svůj nákup tak můžete získat až 33 % z ceny, kterou jste zaplatili. To je vůbec největší cashback, který kdo v ČR nabízí! Nemusíte přitom kupovat jen hmotné věci, cashback získáte také za služby, jako třeba ubytování od Booking.com nebo cestovní pojištění.

Takto získáte nejvyšší cashback v Česku:

Nejprve se na Tipli.cz zdarma zaregistrujete. To abyste mohli začít získávat odměny za nákupy. Potom už stačí každý nákup na internetu začít právě na Tipli a zde si najít e-shop, ve kterém chcete nakoupit. Do obchodu se následně prokliknete z jeho profilu na Tipli a nakoupíte, jak jste zvyklí. Začít na Tipli je zásadní, protože jen tak vám může přičíst procenta z nákupu.

Tipli má slevu na všechno

Na českém trhu funguje Tipli od roku 2016 a za dobu svého působení navázalo spolupráci se stovkami obchodů. Nezáleží proto, jestli si chcete udělat radost módními kousky (Náš tajný tip jsou boty z eObuv.cz.), připravujete auto na zimu nebo vybavujete byt nábytkem. Jelikož je cashback určován procenty, vyplatí se ho využít na dražší nákupy. Sháníte se po novém mobilu? Pořiďte ho s Tipli slevou na Smarty.cz, velké spotřebiče zase koupíte levně v e-shopu Datart.

Cashback je jen začátek – sledujte akce e-shopů

Tipli nabízí i další možnosti, jak ušetřit. Jednou z nejpraktičtějších je hlídání slevových akcí. Pokud nějaký z partnerských e-shopů Tipli nabízí mimořádnou akci (povánoční slevy, akce na konkrétní značku apod.), Tipli vás na to upozorní. A stejně snadno dosáhnete na slevové kupony. Je k dispozici akční kupon? Tipli přidá tlačítko na jeho získáni k profilu daného obchodu. Díky tomu vám neuniknout slevové akce ani u tak velkých webů, jako je AliExpress.

Výhody i za hranicemi internetu

Pokud nejsou online nákupy váš šálek kávy, přijde vám vhod přehled akčních letáků. Týdenní slevy z obchodů Kaufland, Lidl, Tesco, Teta, Jysk a mnohých dalších jsou zde po ruce na jednom místě. Najdete je pod tlačítkem „Letáky“ v horní liště webu. Ovšem POZOR, jestli jezdíte nakupovat do zahraničí, nesmíte minout Tipli.sk nebo Tipli.pl, slovenskou a polskou verzi Tipli, na které najdete cashbackové nabídky a slevové letáky platné právě u našich slovanských sousedů.

Komerční sdělení