Premiéra u AUTO-POLY: Nová ŠKODA Fabia za 239 900 Kč

Komerční sdělení

  • AUTO-POLY svým zákazníkům nově nabízí nový model ŠKODA Fabia
  • Moderní vůz s inovativní technikou, nadčasovým designem a bohatou výbavou za 239 900 Kč
  • Zcela nové motory: čtyři benzinové a tři naftové motory úspornější
    až o 17 %, plnící normu EU6
  • Individualizace: Na výběr až 125 doporučených barevných kombinací

Od 11.11.2014 – Třetí generace vozu ŠKODA Fabia je již k dostání v showroomu AUTO-POLY v Praze a Příbrami. Cena novinky ve výbavovém stupni Active s paketem PLUS a benzinovým motorem 1,0 MPI/44 kW začíná na částce 239 900 Kč. Součástí výbavy je v tomto provedení mj. klimatizace, elektricky ovládaná přední okna a vnější zpětná zrcátka s vyhříváním, 6 airbagů, elektronická uzávěrka diferenciálu XDS+, ESC s multikolizní brzdou nebo centrální zamykání. Všechny modely Fabia lze na přání pořídit s akčním paketem Mobilita Plus, který obsahuje prodlouženou záruku na 5 let nebo 100 000 km, včetně širokého výčtu asistenčních služeb pro případ nepojízdnosti vozidla.

fabia_poly
Zdroj: ŠKODA AUTO

ŠKODA Fabia se během uplynulých 15 let stala pojmem. Se zcela novou třetí generací
chce ŠKODA pokračovat v úspěšné historii tohoto modelu.

Základem nabídky je výbavový stupeň Active, který za cenu od 234 900 Kč nabízí rozsáhlou bezpečnostní výbavu, v níž nechybí mimo jiné elektronický stabilizující systém ESC s multikolizní brzdou, šestice airbagů, signalizace nezapnutých bezpečnostních pásů na všech sedadlech, elektronicky řízená uzávěrka diferenciálu XDS+ a centrální zamykání. Standardem pro všechny motorizace je systém Start-Stop a rekuperace brzdné energie.

Nová Fabia je k dispozici s paketem Mobilita Plus v rámci volitelné výbavy vozu. Za částku 990,- Kč získají zájemci o tuto službu prodlouženou zárukou výrobce na 5 let nebo 100 000 km, stejně jako rozsáhlý výčet asistenčních služeb v případě nepojízdného vozu, jako je např. příjezd servisního vozidla, odtah, zajištění náhradní přepravy nebo zajištění přenocování. Vedle těchto závad se v rámci paketu Mobilita Plus může zákazník spolehnout na pomoc výrobce v dalších nepříjemných situacích, které mohou nastat při každodenním provozu vozidla. Jedná se například o defekt pneumatiky, vybití baterie, záměnu paliva, zlomené, ztracené nebo zabouchnuté klíče a další.

Komfort na palubě nové generace modelu Fabia lze zvýšit prostřednictvím paketu Plus. U výbavového stupně Active za příznivých 5 000 Kč rozšíří výbavu modelu o manuální klimatizaci, elektrické ovládání předních oken a elektricky vyhřívaná a ovládaná vnější zpětná zrcátka.

Modely Fabia lze objednat také ve vyšších výbavových stupních Ambition a Style. Nad rámec základní výbavy Active přidává verze Ambition mimo jiné: rádio Blues, Front Assistant (systém sledování odstupu od vpředu jedoucích vozidel včetně automatického zpomalování a brždění), Speedlimeter (omezovač rychlosti), elektricky ovládaná okna vpředu, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, přední mlhové světlomety a dálkové ovládání centrálního zamykání. Nejvyšší výbava Style je navíc bohatší o projektorové halogenové světlomety s LED denním svícením, rádio SWING s 5″ dotykovou obrazovkou, 15″ kola z lehké slitiny, Easy Light Assistant (světelný senzor), Easy Start (bezklíčové startování) nebo automatickou klimatizaci Climatronic se senzorem vlhkosti.

Výbavové stupně Ambition a Style lze dále rozšířit o další atraktivní pakety s množstvím prvků doplňkové výbavy. V závislosti na zvoleném doplňkovém paketu (Multimedia Plus, Dynamic, Light a Advance) získá zákazník další prvky mimořádné výbavy v hodnotě až 41 000 Kč s cenovou úsporou až 63 % oproti ceníku.

Zákazníci získají třetí generaci vozů ŠKODA Fabia s nově vyvinutými benzinovými a naftovými motory. Pro verzi Active jsou v nabídce benzinový tříválec 1,0 MPI ve variantách 44 kW (60 k) a 55 kW (75 k), benzinový přeplňovaný čtyřválec 1,2 TSI/66 kW (90 k) a naftový tříválec 1,4 TDI/66 kW (90 k). Všechny tyto pohonné jednotky jsou spojeny s manuálními pětistupňovými převodovkami.

Pro výbavové stupně Ambition a Style je paleta motorů širší o 1,2 TSI/81 kW (110 k), volitelně spojený s manuální šestistupňovou převodovkou nebo sedmistupňovým ústrojím DSG. Dále lze zvolit také naftový tříválec 1,4 TDI/66 kW (90 k) se sedmistupňovou převodovkou DSG a vrcholný naftový agregát 1,4 TDI/77 kW (105 k), spolupracující s manuální pětistupňovou převodovkou.

Těm, kteří se chtějí odlišovat, poskytuje nová Fabia rozsáhlé možnosti individualizace. Na výběr je 15 barevných odstínů karoserie, které v kombinaci se čtyřmi verzemi tzv. Colour Conceptu (barevný paket pro střechu, A-sloupky, vnější zpětná zrcátka a kola z lehké slitiny) a řadou provedení interiérů, vytváří celkem 125 kombinací exteriéru a interiéru. Prakticky každý tak může realizovat své představy a vytvořit si osobitý vůz.

Nový model ŠKODA Fabia zaujme nejen prostorem pro cestující a jejich zavazadla, chytrými „Simply Clever“ prvky, které usnadňují každodenní používání vozu, ale také vyspělými asistenčními systémy, ještě donedávna známými spíše z vozů vyšších tříd.

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
Praha 266 311 608 nebo Příbram 318 626 936
E-mail: autosalon.praha@auto-poly.cz nebo autosalon.pribram@auto-poly.cz
www: http://www.auto-poly.cz/

ŠKODA AUTO

  • je jedna z nejstarších automobilek na světě. Od roku 1895 se v sídle firmy v Mladé Boleslavi vyráběla nejprve jízdní kola, brzy následovaly také motocykly a automobily,
  • má v současnosti sedm modelových řad osobních automobilů: Citigo, Fabia, Roomster/Praktik, Rapid, Octavia, Yeti a Superb,
  • v roce 2012 dodala zákazníkům celosvětově 939.200 vozů, což je o 6,8 % více než v předešlém roce a zároveň nový rekord,
  • od roku 1991 patří Volkswagenu, jednomu z globálně nejúspěšnějších automobilových koncernů. ŠKODA v koncernovém svazku samostatně vyrábí a vyvíjí vedle vozů také komponenty jako motory a převodovky,
  • provozuje tři výrobní závody v České republice; vyrábí v Číně, Rusku, na Slovensku a v Indii – většinou prostřednictvím koncernových partnerství,
  • zaměstnává celosvětově přibližně 26.400 pracovníků a je aktivní na více než 100 trzích.

Společnost Auto Poly, s.r.o. vznikla v roce 1992 a vychází z více jak 20 let zkušeností prodeje a servisu nových a ojetých vozidel. Naše autosalony v Praze a Příbrami nabízí prodej nových vozů Škoda a prodej užitkových vozů Volkswagen. Oba autosalony disponují nejmodernějším autoservisem a to i pro osobní vozidla Volkswagen. Kvalita našich služeb je pravidelně oceněna certifikátem ISO 9001.