Inzertní noviny AVÍZO jsou od září zdarma

Inzertní noviny Avízo procházejí nejzásadnější změnou od roku 1991, kdy poprvé spatřily světlo světa.

Nejdůležitější novinkou je určitě cena jednoho výtisku Avíza. Od 4.9.2013 budou totiž inzertní noviny Avízo zdarma. Najdete je na cca 250 místech a u 10 kamelotů v Moravskoslezském kraji. Kam přesně si pro Avízo můžete zajít? Podívejte na aktuální seznam distribučních míst.

Proč je AVÍZO do září zdarma?

Abychom mohli Avízo rozdávat zdarma, museli jsme zrušit možnost bezplatné inzerce v tištěných novinách. Pokud ale nechcete za své soukromé inzeráty platit, nemusíte. Soukromá online inzerce je i nadále zdarma. Můžete se přesvědčit a hned si podat inzerát.

Proč jsme tuto změnu udělali? Důvodem je dlouhodobý pokles prodeje tištěných novin v ČR. Je to trend, který se nevyhnul ani našim novinám. Dříve nebo později bychom již nedokázali pomocí inzerce v prodávaných novinách zaručit dostatečnou odezvu na vaše inzeráty.

Pokud máte o inzerci v novinách zájem, i když již není zdarma, můžeme vám slíbit daleko vyšší odezvu na inzeráty. Jak to? Zvýšili jsme náklad novin. Všechny výtisky Avíza navíc mezi zájemce rozdáme, místo abychom je prodávali. Zároveň stále pracujeme na rozšiřování a vylepšování naší distribuční sítě tak, aby se tištěné Avízo dostalo do rukou všem zájemcům.

Věříme, že tato změna přinese inzerentům i čtenářům inzertních novin Avízo více úspěšně uzavřených obchodů.