Inzerce
Změněno: 12.02.2024 v 23:13 ID: 18892489

Pro svého kamaráda na Cookových ostrovech v Jižním Pacifiku, hledám velmi obyčejnou ženu mezi 48-52 roky za účelem sňatku.Můj kamarád se jmenuje Ben Tai, je mu 50 let, pracuje manuálně, a má 2 děti které jsou v péči matky.
Pokud to žena bude myslet vážně se sňatkem a životem v Jižním Pacifiku, nebo na Novém Zealandu zaplatí jí letenku na Cookovy ostrovy nebo na Nový Zealand dle přání kde by chtěla v budoucnu bydlet, protože má možnost bydlet na obou místech.Znalost anglického jazyka nemusí být vůbec žádný problém, protože rád na začátku vypomohu.Veškeré podrobnosti velmi rád zodpovím a můžeme si zavolat přes Whatsapp, Skype apod..
Ale opravdu chci požádat české nebo slovenské zájemkyně aby toto oznámení brali jako seriózní nabídku k sňatku a pokud takový úmysl nemáte, potom prosím na tento inzerát neodpovídejte, protože budeme jen ztrácet čas. Děkuji za Vaše pochopení.
Fotografie jsou pořízeny na mé zahradě a dle Vašeho přání mohu zaslat i další. Podnebí je zde naprosto ideální pro lidské tělo a extrémy jako jsou letní vedra v Evropě zde nejsou.Voda v moři je jako kafíčko po celý rok a jeho barva souhlasí s tím co vidíte na fotografiích.
Děkuji za přečtení a budu se těšit na férové nabídky.



Typ seznámení: On hledá ji Věk: 50

Kontakt

  • Sušice (342 01), okres Klatovy

Další podobné inzeráty: