Inzerce rodinných domů
Cena: Včetně provize, právního a hypotečního servisu
Změněno: 02.03.2024 v 01:00 ID: 18843199
Kód zakázky: 220391, Hledáte domov pro svojí rodinu, který už prošel hlavními renovacemi, nebo preferujete dům s menší zahradou a garáží? Pokud je vaše odpověď ano, tato nabídka je přesně pro vás.

Mám pro vás k prodeji rodinný dům s dispozicí 4+kk a užitnou plochou 130 m2, nacházející se na ulici Záhumní v Lanžhotě. Celková plocha nemovitosti činí 283 m2, z čehož 148 m2 připadá na zahradu a 135 m2 na zastavěnou plochu.

Tento rodinný dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí, která zahrnovala nové elektroinstalace a topení, vybudování nového podkroví včetně střechy, zateplení fasády a instalaci plastových oken. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě jako je dálkový vodovod, obecní kanalizace, plyn a elektřina. K dispozici je garáž, kterou se dostanete i na zahradu, kde se nachází nachází bazén. Orientace domu je na jih a sever.

Rekonstrukce je již dokončena ze 2/3, avšak stále zde jsou potřebné investice k úplnému dokončení. Je nutné provést novou hydroizolaci kolem domu, která zatím není zcela dokončena, a také je potřeba odvlhčení obvodových zdí. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Kontakt

David Borek

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: