Inzerce bytů
Změněno: 26.03.2024 v 19:54 ID: 18609158
Kód zakázky: 3220, BO! Vám nabízí výjimečnou nabídku bytu o dispozici 3+1, nacházejícího se na ul. Hutnická v Třinci, v oblíbené části Kamionka.

Tato lokalita, plná rodinných domů, je oblíbena díky své dostupnosti do škol, školek, obchodů, ale i přírody. Já Vám v tomto místě nabídnu prostorný byt o užitné ploše 79,2 m² přímo v jednom z řadových domů. Byt se nachází ve 3.NP, je v osobním vlastnictví a svou dispozicí Vám nabízí prostornou předsíň, obývací pokoj, ložnici, kuchyň, dětský pokoj a koupelnu se samostatným WC. Z ložnice se dostanete na široký balkón, který je orientován na východ.

Součástí prodeje je i garáž v přízemí domu, do které se dostanete s hlavní chodby. V garáži o velikosti 21,7 m² je elektřina i voda. Dům je celopodsklepený a máte tedy dostatek prostoru na uskladnění svých věcí. Zároveň k bytu můžete využívat půlku zahrady nacházející se za domem.

Pokud chcete bydlet v bytě, ale zároveň si chcete užívat prostorné bydlení s výhodami rodinného domu, je pro Vás toto ideální řešení. Oproti panelového bytu, zde máte pouze jedny sousedy.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těším se na Vás!

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: