Inzerce chat a chalup
Cena:
Změněno: 01.04.2024 v 06:50 ID: 18962628
V Obci Liptáň okres Bruntál nabízíme k prodeji chalupu č.p 11 k celoročnímu užívání. Celková plocha pozemku je cca 2509 m, z čehož na zastavěnou plochu domu připadá 223m2.
V přizemí v přední části domu jsou 2 místnosti (v místnosti vlevo o rozměrech 5,6x4,3 je stolní tenis, místnost vpravo o rozměrech je prázdná). Obě místnosti mohou sloužit jako dílny nebo ateliéry. Jednoduchou úpravou se dají napojit na systém vytápění v I.patře. V zadní části přízemí domu jsou sklepy a jedna ze tří studní.Druhá studna patřící k objektu se nachází před domem a třetí studna na zahradě. Dům je ale napojen na obecní vodovod s jednou z nejkvalitnější vod z hlubinných vrtů v regionu.Septik je dvoukomorový a má objem minimálně 40 m3.
Hlavní obytná část domu je v I.patře s přímým přístupem na zahradu, což zajišťuje maximální soukromí přesto, že se dům nachází ve středu obce. V I.patře se kromě předsíně (3,8mx3m) nachází kuchyně (5,6mx4,3 m), vybavení – dřez, myčka, varná deska, lednička, televize), ložnice (4,3mx4m), obývací pokoj (6,2mx5,7m), všechny tyto pokoje jsou orientované na jižní stranu. Všechny pokoje jsou vybaveny vesměs původním nábytkem staří cca 120 let. V zadní části domu se nachází další dva průchozí pokoje (4mx3m), koupelna a wc (3,1mx2,8m),(pračka, sprchový kout, umyvadlo + příprava na vanu) a velká dílna.
Před šesti lety proběhla rozsáhlá rekonstrukce kuchyně, koupelny a WC včetně nových rozvodů elekřiny, topení, vody a odpadů. Vytápění objektu je zajištěno ústředním topením v kombinaci elektrického kotle a kamen s výměníkem.
Objekt je vhodný i pro velkou a kreativní rodinu, umožňuje nejen pěstování ovoce a zeleniny, drůbeže, ale poskytuje dostatečné zázemí pro případné kutily, umělce,řemeslníky nebo prostou relaxaci.
Do 100m od domu se nachází obchod s potravinami, autobusová zastávka s dobrým spojením do Města Albrechtic nebo Krnova. 400 m od domu je železniční zastávka historické úzkokolejky. Naproti domu je školka a první stupně základní školy

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: