Cena:
1 000 Kč
Změněno: 28.03.2024 v 04:52 ID: 18764801

Prodám lyžařskou helmu zn. ALPINA (nezaměňujte za zn. AlpinePro)
Původní cena: 3.480,- Kč.

Nyní: 1.000 Kč. - přidám lyž.brýle.

Centrum - Český Těšín

Popis helmy:
velikost: 52-56
váha: 475gr.
Cheos patří mezi top modely sjezdařských helem Alpina. Je vyrobena kombinací technologií IN-MOLD a Hardshell, kraje helmy jsou chráněny Edge Protectorem. Vnější ventilaci je možné ovládat i se sjezdařskými rukavicemi. Chrániče uší se dají za přívětivých podmínek sundat. Vnitřní měkká část helmy lze jednoduše vyjmout a v případě potřeby vyčistit. Uchycení helmy je pomocí Run System Ergo Snow.
Hybrid Tech - je proces, kterým je spojena vrchní a vnitřní strana helmy
odnímatelná vnitřní část
odnímatelné kryty uší
Rung Ergo Snow - Vyvinutá verze upínacího systému Run. Stahovací kolečko je svým tvarem a komponenty uzpůsobeno k velmi snandému ovládání. Lze jej snadno uchopit a velmi snadno s ním lze manipulovat.
Airstream Control - Proud vzduchu je snadno regulovaný otevíráním či zavíráním ventilačních průchodů.
Interior Changable - všichni kdo lyžují, se také potí, zvláště na hlavě. Proto mají helmy Alpina vyměnitelnou vnitřní vrstvu. Je snadno vyjmutelná, omyvatelná ve vlažné mýdlové vodě a poté, co uschne, může být bezprostředně vložena opět do helmy.
IN-MOLD technologie je název pro proces, kterým je vyráběna vnitřní ochranná část helmy. Speciální pěna je pod velkým tlakem a horkem aplikovaná na vrchní část helmy. Tato spolehlivá vazba vytváří extrémně pevnou strukturu s nízkou váhou. IN-MOLD technologií vyráběné helmy ochrání lépe, než helmy, které by byly pouze lepené.

https://www.sportscheck.com/alpina/alpina-cheos-skihelm-p172503fd1b6d6f/color-pink/ Zobrazit míň

Odvětví: sjezdové lyžování

Kontakt

Další podobné inzeráty: