Inzerce zdravotních pomůcek a zdravé výživy
Cena:
699 Kč
Změněno: 12.04.2024 v 12:48 ID: 13562789

Prodám Masážní přístroj na krk SKG 4098E nový,
nepoužívaný a originálně zabalený , návod v češtině .
V Ostravě předám osobně , jinak možné zaslat i Zásilkovnou.
Nabídka platí do smazaní inzerátu.

Popis:
Masážní límec SKG 4098E, 360° pohyblivé elektrody pro dokonalé přizpůsobení, vhodné pro domácí použití, do práce i na cesty, kompaktní a praktický tvar, 3 režimy masáže a 15 úrovní intenzity, ovládání pomocí dálkového ovladače, funkce hlasové výzvy, tepelná komprese,
Konstantní teplo max. 42 °C,
Hmotnost: 160 g
Barva: bílá nebo červená

Obsah balení:
dálkové ovládání včetně baterie
USB kabel
gelové podložky
návod k použití.

Masážní límec SKG 4098E má kompaktní a praktický tvar, nízkou hmotnost pouze 160 g a tichý provoz, díky čemuž bude vaším skvělým pomocníkem ať už cestujete, jste doma nebo v práci.

360° pohyblivé pozlacené elektrody přímo stimulují senzorické nervové buňky nízkofrekvenčními impulsy, aby podpořily krevní oběh, snížily stres a dosáhly analgetického účinku. Elektrody se perfektně přizpůsobí vašemu krku, což zaručuje maximální pohodlí.

Masáž je podporována indikací konstantního tepla max. 42 °C, které proniká do vaší pokožky a svalů vrstvu po vrstvě a zajišťuje tak relaxaci.
Pohodlné ovládání

Pomocí přiloženého dálkového ovladače si pohodlně vyberete z 3 možných režimů (denní režim, volný čas a cvičební režim) a 15 úrovní intenzity, abyste si mohli dopřát masáž, která je optimálně přizpůsobena pro vás. Funkce hlasové výzvy ještě více usnadňuje obsluhu.

Použití:
Používejte jej maximálně 30 minut denně, abyste dosáhli co nejlepšího výsledku
Jednoduše navlhčete pokožku v kontaktních bodech, umístěte zařízení ve tvaru písmene U kolem krku a pomocí dálkového ovladače vyberte požadovanou masáž

Kontakt

Další podobné inzeráty: