Změněno: 02.05.2023 v 19:17 ID: 18329410

DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA SOUKROMĚ !!! Nabízíme ubytování - pronájem soukromého domku a 3 apartmánů v Dominikánské republice za velmi příjemné ceny. Kupte si letenku do Punta Cana - vyzvedneme vás na letišti, ubytujeme, ukážeme krásné pláže a místa v DR, domluvíme pronájem auta, pomůžeme se vším potřebným. Jsme nové ubytování, fungujeme od září 2022 a již máme spoustu spokojených klientů z ČR a celého světa. Žijeme zde. Rovněž zařídíme výlety, v předjaří plavbu za velrybami atd. Veškeré další informace včetně cen a služeb se dozvíte na našich webových stránkách www.labotanicatropical.com, nebo FB skupině La Botánica Tropical. Těsíme se na Vás. ....Ubytování v Punta Cana : Ubytování v Punta Cana

Sníš o dobrodružné exotické dovolené se zlatými plážemi jako vystřiženými z katalogu cestovní kanceláře? Pak není nic jednoduššího než si tenhle sen splnit na místě, které už Kryštof Kolumbus před více než 500 lety označil za ráj na zemi. Jde o Dominikánskou republiku ležící spolu se sousedním státem Haiti na jednom z ostrovů Velkých Antil - Hispaniole.

Na severovýchodním pobřeží ostrova se nachází letovisko Punta Cana. Tato oblast byla ještě nedávno pustá a zarostlá bambusovými houštinami, ovšem především pro své panenské palmové pláže se v posledních letech proměnila ve vyhledávanou turistickou destinaci. A naštěstí pro tebe v Punta Caně najdeš komfortní ubytování u českého majitele. Během dovolené tě oslní přírodní krásy, bohatá historie i život plynoucí v houpavém rytmu místní hudby merengue.
O ubytování v Punta Cana

O tom, že by se do pozemského ráje dostal během pár hodin v letadle, si mohl Kryštof Kolumbus v 15. století nechat zdát. Ty tu možnost ale naštěstí dnes máš, a dokonce se můžeš i v dalekém Karibiku ubytovat v českém minipenzionu v Dominikánské republice. Toto ubytování rodinného typu leží v příjemném zeleném prostředí tropické vegetace. K plážím považovaným mnoha prestižními žebříčky za nejkrásnější na celém světě to přitom budeš mít jen pár minut !

Typ ubytování: bungalov

    XXX

Kontakt

Další podobné inzeráty: