Inzerce
Změněno: 24.04.2024 v 18:47 ID: 17849221

Zdravím,
rád bych poznal milou dušičku, poštěstí-li se. Mohu nabídnout, zázemí, oporu, svou náruč, pohlazení, upřímnost, toleranci, věrnost.
Já pohodový synek, pracující, bez dluhů a závazků, trochu kutil, upřímný, tolerantní, spolehlivý, věrný, nekuřák, kterýžto je sám.
S kým bych se rád seznámil a potkal?
S milou, pohlednou, usměvavou dušinkou, hubené/štíhlejší/normální/sportovní postavy (ne s velkým zadkem ;) ) do 42let, nekonfliktní povahy, hledající pevný bod ve svém žití. Můžeš být i o dost mladší, nebude-li ti vadit větší věkový rozdíl.
Nesnáším lež, faleš, přetvářku, neupřímnost, vztahovačnost, panovačnost a hádky. Tímto by jsi tedy neměla disponovat a také bolestí hlavy. :) ( Také jinak řečeno, bez zábran co se sexu a nahoty týká.)
Také by jsi měla být tou, jež by ráda trávila čas v mé blízkosti, měla ráda mé obejmutí, polibky, pohlazení, mazlení a také i v neposlední řadě sex. Také aby jsi si uměla i o to sama říci, uměla sama přijít a obejmout, políbit, pochválit (když je za co), a tak podobně.
Klidně můžeš být i trochu švihlá, správným způsobem. :) Prostě správná parťačka do pohody i nepohody. Barvu pleti neřeším, můžeš být i cizinka žijící v ČR. Není potřeba aby jsi byla přímo z mého města či okolí, pokud budeš mít zájem se přestěhovat ke mě do Ostravy.
Dokážeš se ztotožnit s výše psaným? Tak mi napiš. Ale opravdu máš-li vážný zájem, také ne jen pár slov nebo jednu větu. Prostě napiš něco o sobě ať vím alespoň v základu, komu budu odepisovat.
Všem které toto četly (i když jim nevyhovuji), přeji krásné a úspěšné dny, Jirka.

Typ seznámení: On hledá ji Věk: 47

Kontakt

  • Ostrava (708 00)

Další podobné inzeráty: