Inzerce rodinných domů
Cena: Koncová cena včetně provize a právního servisu, bez spodní stavby.
Změněno: 17.03.2024 v 01:01 ID: 18783476
Kód zakázky: 220379, Nastěhujte se do zcela nového domu, 4-5/kk, 103m2, na velmi pěkném, rovinatém a plně zasíťovaném stavebním pozemku o výměře 1121 m2 v půvabném městysu Slavětín, nedaleko Loun.

V zastoupení majitelů vám nabízíme velmi pěkný, rovinatý stavební pozemek s následnou výstavbou nízkoenergetického domu pro čtyřčlennou rodinu o dispozici 4+kk s možností úpravy na 5+kk. Při projektování domu Solum byl kladen důraz na nízkou cenu při chytrém využití prostoru a užití dobře udržovatelných materiálů. Dokončený dům získáte za 4.962.144 Kč s DPH bez základové desky a představebního servisu. Cena pouze hrubé stavby je 2.350.000,-Kč s DPH. Cena samostatného pozemku je 3.988.000 Kč.

Jsme česká stavební společnost s vlastním výrobním závodem. Na výběr vícero nízkoenergetických dřevostaveb nebo realizace zcela nového návrhu domu dle vašich představ.

Prosluněný pozemek je rovinatý, k jeho okraji jsou přivedeny kompletní inženýrské sítě. Příjezd po asfaltové komunikaci je ze dvou stran, z jižní ulice A. Jiráska a z východní z ulice V Edenu, což plně popisuje poetiku místa! :-) Z jižní strany pozemek přiléhá ke klidné místní komunikaci, na ostatních stranách již stojí rodinné domy. Dále směrem na jih je výhled na Bytinský les, z oken uvidíte i zvlněnou krajinu Českého středohoří.

Obec Slavětín má status městyse, je velmi pěkně udržovaná a naleznete tu občanskou vybavenost, mezi kterou nechybí radnice, restaurace, samoobsluha, školka, dětské i fotbalové hřiště či naučná stezka. Dopravní obslužnost zajišťují autobusy i vlak, do centra Loun je to jen čtvrt hodiny.

Využijte příležitost, takto pěkných pozemků je dnes již málo!

Kontakt

Petra Hrabě Dusilová

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: