Cena:
15 000 Kč
plus služby
Změněno: 02.04.2024 v 11:06 ID: 18963383
Nabízím k pronájmu 1/2 obydlené části rodinného domu v Horních Bludovicích. Rodinný dům je po celkové rekonstrukci a jeho umístění je v samotném centru obce Horní Bludovice. Dostupnost úřadu, doktora, potravin, autobusové zastávky, pošty či hospůdky je jen pár kroků. K pronájmu je k dispozici venkovní zahrada, kterou si může nájemce po dohodě přizpůsobit svým potřebám.
Vzhledem k tomu, že dům je umístěn přímo vedle mého bydliště, vybírám si souseda, tak se o dalších podrobnostech pobavíme osobně.
Vstup do bytové jednotky 4+kk je společný s jedním malým bytem 1+1, který užívá jiná hodná, slušná a spolehlivá nájemkyně.
Celkově nabízená bytová jednotka se skládá z moderní kuchyně na míru s obývákem, jednou malou podkrovní ložnicí, dvěma velkými pokoji, prostornou koupelnou a vestavěným samostatným WC.
Pronájem 15tis. + služby 5tis (teplo, voda, elektřina). Kauce splatná nejpozději v den předání bytu 40tis. Kč. Ne na splátky, ani jinak. Stejně tak nájem, jehož splatnost je k 25.dni v měsíci na následující měsíc. K dispozici od května 2024.
RK PROSÍM NEVOLEJTE, ušetříte Váš i můj čas a předejdete trapné situaci.
Více na tel. 605845259

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: